I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Knjižara Stražilovo

Stražilovo: Tradicionalno najveći izbor udžbenika i školskog pribora

Počinju intenzivne pripreme za početak školske godine, a mesto na kom možete opremiti vaše školarce udžbenicima i priborom po najpristupačnijim cenama već dugi niz godina jeste knjižara Stražilovo.

66666

 

Knjižara Stražilovo je tokom dugogodišnjeg rada postala sinonim za prodaju udžbenika za osnovce i srednjoškolce.

– Udžbenike i ove godine prodajemo po izdavačkim cenama, a pogodnost je što većinu udžbenika možete kupiti odmah. One koje trenutno nemamo na policama, nabavljamo u najkraćem roku, kažu u ovoj knjižari i dodaju da je novost to što od ove godine u prodaji imaju i udžbenike nižih razreda (I-IV) kako za redovne predmete, tako i za izborne (Narodna tradicija, Čuvari prirode..)

– Naše cene su i dalje najpovoljnije i pristupačne za svačiji džep, poručuju iz knjižare.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

ss2

 

Svi udžbenici se prodaju u kompletu i pojedinačno, na tri mesečne rate čekovima građana, platnim karticama ili administrativnim potvrdama.

ss1

Izdavače čije udžbenike ova knjižara ima u ponudi su Zavod, Klett, Logos, Eduka, Nova skola, Skolska knjiga, Data status, Educational centar, Gerundijum, Krug, Bigz, English book, Book stream, Matematiskop, Infotehnika.

straz66

Pored toga, Stražilovo je ove godine proširilo izbor školskog pribora, svesaka, torbi, pernica, pa su mališane spremne kolekcije Frozen, Twetty, Winx, Disney, Cars, Angry birds, kao i za male fudbalere Crvena Zvezda, Partizan, Barselona, Real Madrid.

straz8

Knjižara „Stražilovo“ nije zapostavila ni tinejdžere i u svojoj ponudi ima veliki izbor rančeva i torbi za nošenje preko jednog ramena.

Neke od robnih marki koje ova knjižara nudi su: Giotto, Steadler, Maped, Faber castel, Pelikan, Toz, Pentel, Stabilo, Pilot.

ss20

 

Sa početkom školske godine mališanima treba podrška u učenju, u vidu dodatnih vežbalica.

– Knjižara Stražilovo ih prodaje tokom cele godine, pa ih imamo iz svih predmeta za niže razrede (Pčelica, Ogledalce znanja…), ali i za one starije kojima treba pomoć iz fizike, hemije, biologije. Pored toga, osmacima nudimo i vežbanke za završni ispit (Logos, Klett, Prosvetni pregled), pričaju u knjižari.

straz33

 
Stražilovska 54
Preko puta škole Njegoš, na Bagljašu
Tel: 023/566-996
      069/1566-996
 

DEO PONUDE RANČEVA I ŠKOLSKOG PRIBORA

 

 

 

 

 

st77

 

sss1

sss10

sss11

sss12

 

 

sss3

sss4

sss5

sss6

sss7

sss8

sss9

 

 

666

6666

 

 

 

 

Kremanska voda
Picerija Aquarius
Halo Taxi Zrenjanin
Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh