I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Što pre to bolje

Često se u svojoj praksi susrećem s pitanjem: “ Da li je suviše rano za moje šestogodišnje dete da počne sa učenjem drugog jezika?”

helen-doron-engleski

 

Moj odgovor je da su pomalo i zakasnili, ali da nikada nije kasno početi s učenjem stranog jezika. Mozda zvuči neverovatno, ali što ranije dete počne sa učenjem, odnosno usvajanjem jezika, to cće mu biti lakše, spontanije i prirodnije to učenje.
Dete prve reči izgovara krajem prve godine, dakle najveća spremnost i osetljivost za razvoj govora je upravo taj period, pa sve do druge ili treće godine života. Dete će svoj govor razvijati onoliko, koliko sredina u kojoj boravi stimuliše taj govor. Ukoliko dete ima prilike da imitira odrasle ili decu iz okruženja kroz pesmu, igru i pozitivne podsticaje, biće mu lako da uči jezik.

helen-doron-ucionica

Biološka ograničenja za usvajanje jezika u ovom razdoblju ne postoje. Prirodno i podsvesno, deca će usvojiti bilo koji strani jezik, uz pomoć mehanizama, kojima usvaja i svoj maternji jezik.

Trik je u pristupu tom učenju. Treba stvoriti veselu i dinamičnu atmosferu, u kojoj će deca svim svojim bićem učestvovati i otkrivati puteve svojih osećanja, misli i pokreta tela.
Upravo to mi radimo u Helen Doron školama.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kod nas deca ne doživljavaju učenje kao obavezu, već kao igru. Što ranije počnu da se igraju sa nama, dakle već oko prve ili druge godine života, biće im lakše da usvoje vokabular i perfektan izgovor.

helen-doron-3

Odgovorno tvrdim da deca u našoj školi sa 6 ili 7 godina već govore engleski jezik. Mi to znamo, a roditelji nam to sa oduševljenjem i potvrde, najčešće nakon godišnjih odmora, gde su deca imala priliku da pričaju sa strancima.

U našoj školi upis traje celog septembra. Pozivamo sve roditelje i decu na besplatne demo časove, gde će se i uveriti u posebnost naše škole.

Srdačno vas pozdravlja Helen Doron tim.

Kontakt:

063 775 23 25
023 569 190
0695569190

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh