I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Stigle štedljive prodavnice u Zrenjanin – „Kasica S“

U Zrenjanin je nedavno stigao lanac prodavnica “Kasica – S” prepoznatljivih po neverovatno povoljnim cenama svih artikala.

Diskonti “Kasica S” otvoreni su na 5 lokacija – u tržnom centru Bagljaš (bivši Mlekoprodukt), ulici Koče Kolara (naselje Lesnina), Cara Dušana 84 (kod Vavedenske crkve), Baranjskoj 12 na Zelenom polju i Miletićevoj 16 u neposrednoj blizini OMV pumpe.

kasica s zrenjanin spolja

Od prvog dana kada su otvorene, ove radnje prepune su kupaca koji često uđu sa namerom da se informišu o ceni i kvalitetu artikala, ali neplanirano izlaze sa punim kesama.

Naša “Kasica” podseća na nekadašnje komšijske radnje u kojima se može pronaći veliki broj raznovrsnih artikala po izuzetnim cenama. Potrošači često u neverici dolaze sa reklamnim lifletima ne bi li se uverili da su cene stvarne. Glavni princip našeg poslovanja jeste da na rafovima imamo samo onu robu koja je mnogo jeftinija u odnosu na robu koju prodaje konkurencija”, kažu osnivači “Kasice – S”.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

kasica s zrenjanin raf

Sugrađanka Jovanka S.(62) kaže da je otvaranje ovog objekta u naselju Bagljaš pravi spas za one sa “plićim džepom”.

– Cene osnovnih životnih namirnica me svakog dana dovode u novu radnju. Hleb košta 29, a mleko 50 dinara. Za mene kao penzionera, to je najvažnije.

Stanko V. (54) sa Lesnine poručuje da ostvaruje višestruku uštedu kupovinom u “Kasici –S”.

– Kupujem sve za porodicu, od hemije do hrane. Neki proizvodi su nam u početku bili nepoznati, ali smo se brzo uverili da su veoma kvalitetni.

kasica s zrenjanin konditori

U “Kasica – S “ diskontima u Zrenjaninu mogu se kupiti svi prehrambeni proizvodi – od osnovnih životnih namirnica, mesnih prerađevina, konditora, grickalica, mlečnih proizvoda, do kućne hemije i sredstava za ličnu higijenu.

kasica s zrenjanin hemija

Osnivači najavljuju da će u narednom periodu iznenaditi potrošače još nižim cenama osnovnih životnih namirnica.

“Niske cene artikala držimo 365 dana u godini, a jednom mesečno izdvojimo šest do osam proizvoda sa SUPER cenama koje nemaju konkurenciju”, kažu u novootvorenoj radnji.

Potrošači se o cenama mogu informisati preko lifleta koji se ubacuju u sve poštanske sandučiće u gradu.

kasica s zrenjanin pelene

U narednom periodu planira se otvaranje novih objekata u Zrenjaninu i okolnim naseljenim mestima, a najavljeno je uvođenje usluge dostave artikala na kućne adrese.

Radno vreme svih objekata od ponedeljka do subote je od 7 do 21 čas, a nedeljom od 7 do 12 časova.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh