I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Home Interpoint gradi kvalitetne stanove na atraktivnoj lokaciji u Zrenjaninu

Kupovina stana nije nešto na šta se čovek odlučuje svakodnevno. Zbog toga se pre donošenja konačne odluke treba dobro raspitati o svemu što je važno da imate kada ulazite u novi stan. Od lokacije, infrastrukture, pratećih sadržaja do kvaliteta gradnje. U Zrenjaninu, na atraktivnoj lokaciji, kod nadvožnjaka u ulici Tihomira Ostojića 36, uveliko niče stambeno-poslovni objekat firme Home Interpoint. Kada objekat bude završen imaće 88 visokokvalitetnih stanova i dva poslovna prostora. Obezbeđena su parking mesta, igralište za decu, zelenilo sa parkom. Cena ovih stanova je najpovoljnija na tržištu i iznosi 750 evra po kvadratu.

Kompanija Home Interpoint doo Novi Sad i njeni osnivači bave se investicijama u građevinarstvu od 1999. godine. Ova firma je do sada napravila ukupno 22 stambeno-poslovna objekta u Novom Sadu, Zrenjaninu i Beogradu. Uz to, isporučila je više od 1200 projekata za domaće i strane investitore. Takođe, kao kompletna project management kompanija učestvovala je u izgradnji i projektovanju svih vrsta objekata u zemlji i inostranstvu. Od fabrika bio-gasa, škola, bolnica, sportsko-poslovnih centara do stambeno-poslovnih objekata u Srbiji, Austriji, Rumuniji, Bosni itd.

Home Interpoint ukupno do sada ima preko 1000 stanova isporučenih tržištu. Sve nekretnine ove kompanije su na vreme završene, useljene i uknjižene.

Neke od lokacija na kojima je radila kompanija Home Interpoint su:

u Zrenjaninu: Štrosmajerova 16, 7. juli 11, 7. juli 13, Marka Oreškovića 3, Petra Bojovića 21-27,

u Novom Sadu: Gajeva 17, Futoška 65,  Šarplaninska 30, Jirečekova 5, Vatroslava Jagića 40,

u Beogradu: Davida Pajića 4,

u Beču: Endrestrasse 99 itd.

Home Interpoint gradi najsavremeni stambeno-poslovni objekat u ulici Tihomira Ostojića 36

“Stambeno-poslovni objekat u Zrenjaninu u ulici Dr. Tihomira Ostojića 36 je kompleks od dve lamele. Spratnosti je P+4+PS sa ukupno dva poslovna prostora u prizemlju ukupne površine 750 m2 i 88 stanova svih struktura. Od garsonjera do petosobnih stanova. Do sada je prodato 39 stanova od kojih 5 na kredit. Objekat se gradi po najsavremenijim standardima uključujući koncept „zelene gradnje“ sa prirodnim materijalima, visokom energetskom efikasnošću i toplotnom pumpom sa sistemom klimatizacije 5. generacije”, ističu u kompaniji Home Interpoint.

“Objekat se nalazi u najlepšem delu Bagljaša. Obezbeđeno je parkiranje za svaki stan. Zeleno okruženje sa parkom, igralištem za decu, školama i pijacom u blizini daju jedinstvene uslove u Zrenjaninu za udoban, lep i miran život”, dodaju investitori.

Najpovoljnija cena stanova u Zrenjaninu

Uz sve gore navedeno iz kompanije Home Interpoint posebnu pažnju skeću na cenu stanova koje grade.

“Reč je o najpovoljnijoj ceni stanova u Zrenjaninu koja iznosi 750 €/m2 sa PDV-om za manje stanove i 700 €/m2 sa PDV-om za veće stanove. Uvek postoji i mogućnost dogovora sa investitorom, kao i mogućnost kupovine na kredit. To svakako jesu razlozi za svakog budućeg kupca da se opredeli za kupovinu stana u našem objektu. Podrazumeva se da kupci koji ispunjavaju zakonski uslov imaju pravo na povrat PDV-a”, ističu u Home Interpoint-u.

Završetak objekta na lokaciji u ulici Tihomira Ostojića 36 predviđen je za kraj 2018. godine. Objekat je trenutno u fazi podizanja betonske skeletne konstrukcije koja će biti završena do 1.10.2017. godine.

“S obzirom na ogromno interesovanje za naše stanove u završnim pregovorima smo za još jednu lokaciju u neposrednoj blizini. Tu bi trebalo da bude podignut objekat sa oko 60 stanova za koju naš projektni biro radi idejno rešenje”, dodaju u kompaniji Home Interpoint.

Sve informacije o slobodnim stanovima i uslovima kupovine mogu se dobiti na sledećim brojevima telefona, web adresi i putem mejlova.

HOME INTERPOINT DOO

Bul.oslobođenja 92

21000 Novi Sad

tel/fax : + 381 21 674 11 60

office@homeinterpoint.rs

prodaja@homeinterpoint.rs

www.homeinterpoint.rs

Mladen Pavlovski

general manager

mobil : + 381 64 8 555 555

mladen.pavlovski@gmail.com

mladen.pavlovski@ homeinterpoint.rs

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh