I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Štampali majice sa motivom Zrenjanina na licu mesta

Zrenjaninci su proteklog vikenda imali priliku da uživo vide kako zrenjaninska firma „Digiwear“ stvara najbolju štampu na tekstilu. Ova firma organizovala je prezentaciju na privrednom sajmu ZrbizNet i na očigled posetilaca prikazala kako se štampaju majice. Najviše oduševljenja pokazali su roditelji dece koji redovno kupuju kvalitetni „Digiwear“ tekstil u dve dečije radnje u gradu „DidiKids“.

– Mnogi se iznenade kada im devojke iz butika kažu da dobar deo našeg asortimana potiče upravo iz Zrenjanina, da se tu osmišljava, dizajnira, šije. Generalno, u Srbiji su retki oni proizvođači koji objedine ceo proces. Mi se time bavimo dugi niz godina i sada intenzivno ulažemo u trendove koji postoje u našoj branši. Izabrali smo prvi privredni sajam Zrbiznet baš za ovakvo, pomalo neobično predstavljanje, i nismo pogrešili. svi su se oduševili kada su videli kako nastaje štampa. Dobili smo puno pozitivnih reakcija, i to jeste suština, da na ovakvim mestima pokažete kako radite i da napravite nove konekcije sa kupcima i potencijalnim saradnicima, kaže Dragan Nešić, vlasnik firme „Digiwear“.

majica koja je odštampana na licu mesta

Pored procesa štampe, pažnju posetilaca privukle su i dečije majice sa štampanim natpisima „I love Zr“, „Zrenjanin 023“, „Welcome to Zrenjanin“.

– Štampali smo takve majice jer mi u kolektivu smatramo da svoj grad treba da se voli, to je na prvom mestu. Dalje, često se u naša dva butika a pogotovo u onom u Aviv parku, traže majice za poklon sa natpisom „Zrenjanin“. Ljudi koji dolaze sa strane žele da imaju uspomenu na ovaj grad, kada odu iz njega. U prvoj fazi smo uradili nekoliko motiva, i biće ih još više, ovo je tek početak. Naša garderoba se prodaje širom srbije i u kontaktu sa onima koji se bave ovom delatnošću često dobijemo kompliment da postajemo pravi zrenjaninski brend u gradu koji je nekad bio prepoznatljiv po tekstilnoj proizvodnji, kaže Nešić.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Recept za uspeh koji je ova firma postigla na domaćem tržištu rezultat je ujedinjenog timskog rada kolektiva „Digiwear“. Od krojača, šivača do prodavca, može se čuti da rade sa puno ljubavi za decu i da se tako dobija zadovoljan kupac. U ovoj firmi najavljuju i da će uskoro biti puno novina i lepih stvari koje će nastati kombinacijom kvalitetne štampe i veza.

Majice sa natpisom „Zrenjanin“ mogu se pronaći u dva dečija butika „Didi kids“ – u Aviv parku i u Ulici Miroslava Tirša 1

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh