I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Štampa na šoljama i majicama za pola sata – brzo i povoljno

Pre nekoliko meseci usluga štampe u Zrenjaninu pojačana je otvaranjem M Print 023 štamparije koju pre svega odlikuju kvalitet i brzina rada. Koliko su servilni i spremni da pomognu svakoj mušteriji, imali smo priliku da se uverimo posetom njihovoj radionici u kojoj se već od ranih jutarnjih sati štampaju folije, cerade, nalepnice, vizit karte…

Sjajan poslovni stav i pristup zaposlenih u ovoj štampariji otvorili su vrata brojnim klijentima – firmama koje naručuju veće količine štampanog materijala, ali i građanima koji dolaze da poruče i odštampaju po jedan artikal – najčešće šolju ili majicu.

Ono što bismo takođe mogli da izdvojimo jeste spremnost da zajedno sa mušterijom (ukoliko ona nema gotovo rešenje) pronađu idealno grafičko idejno rešenje za štampu. Dizajneri predlažu najbolje ideje, što mušterijama značajno olakšava situaciju da lakše donesu odluku. Izrada grafičkog idejnog rešenja za bilo koju vrstu štampe je potpuno besplatna!

Krenimo redom. Predstavljamo vrste štampe na koju možete računati ukoliko poverenje poverite mladoj štampariji M Print 023.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

1. Štampa PVC folija za grafiku na automobilu, brendiranje objekata – izloga, svetlećih reklami, reklamnih tabli.

Brendiranje PVC folijama je u današnje vreme veoma često. Veliki broj objekta upravo PVC folijama na izlozima svojih radnji ističe naziv firme, vizuelni identitet ili iskazuje neku poruku (akcije, popusti, slogani). Dodatni efekat postižu oni koji na službenim vozilima postave natpis firme, logo, vizuelni identitet a još efektnije – poruku ili slogan koji poziva na akciju odnosno angažovanje te firme ili kupovinu njihovih proizvoda.

2 . Štampa reklamnih cerada i banera.

Vrlo efektan način da se spoji pametno i korisno. Cerade mogu poslužiti za prekrivanje mnogih površina, lako se montiraju, a u svakom momentu – zahvaljujući načinu montaže – mogu se prebaciti bilo gde, za razliku od štampanih bilborda koji se moraju fiksirati lepljenjem. Cerada sa odštampanom reklamom predstavlja dugotrajno rešenje zbog čega se smatra naročito isplativom. U štampariji M Print 023 rade se cerade i baneri izuzetnog kvaliteta.

3 . Štampa na tekstilu.

Vrlo popularan vid iskazivanja logotipa firme, brenda, reklamnog slogana i zanimljivih grafičkih rešenja. Dok se artikli poput torbi, kecelja, kišobrana, češće koriste za isticanje formalnih natpisa (firmi, slogana), majice su uvek bile poseban izazov jer se na njima štampaju personalizovane poruke, šaljivi slogani, interesantna grafička rešenja. Gotovo da ne postoji manifestacija u kojoj se određeni timovi, zaposleni u jednom preduzeću, ne ističu identičnim, izbrendiranim majicama. U štampariji M Print 023 radi se flekso štampa kvalitetnim tankim nalepnicama izuzetne izdržljivosti i postojanosti. Prednost ove vrste štampe jeste vrlo brza izrada. Mušterije mogu doneti gotovo rešenje u štampariju M Print 023 ili će im po zahtevu dizajner potpuno besplatno na licu mesta izraditi natpis ili motiv, i majica može biti gotova za pola sata.

Majice i ostali artikli ovde se mogu raditi i u velikim serijama, ali i komadno. U zavisnosti od veličine aplikacije koja treba da se odštampa na majici, cena štampe iznosi od 50 do 100 dinara. U cenu nije uključena majica. U ovoj štampariji nude razne ženske i muške modele majica.

U ponudi je i sublimaciona digitalna štampa koja prodire direktno u tekstil.

4 . Štampa na šoljama.

Iako se rade i u većim serijama, sve su češći oni koji svraćaju u ovu štampariju da im se urade jedna ili dve šolje kao poklon iznenađenja. Ovo je sjajno rešenje s obzirom na to da šolja može da bude gotova za dvadesetak minuta. Potrebno je samo da kupac ima ideju koju će dizajneri štamparije M Print 023 sprovesti u grafičko rešenje, ili da donese gotovo rešenje odnosno fotografiju. Šolja na kojoj se nalaze odštampana poruka ili fotografija, osim što predstavlja personalizovani predmet, ima i upotrebnu vrednost zbog čega je jedan od najtraženijih kreativnih poklona. Cena štampanja na šolji kreće se već od 450 dinara.

5 . Štampa flajera, brošura, plakata…

Plakati se i dalje koriste kao često sredstvo u oglašavanju određenih nastupajućih događaja i uprkos digitalnoj eri, i danas privlače pažnju postavljeni na izlozima, stubovima za oglašavanje, oglasnim tablama. Flajeri i brošure smatraju se vrlo efikasnim sredstvima prenošenja informacija do željenih ciljnih grupa, pa se često distribuiraju u poštanskim sandučićima, a mogu se naći na pultovima u prodajnim objektima, na stolovima ugostiteljskih objekata. Vrlo su pogodni za plasiranje informacija o firmi, određene ponude, odnosno akcije koja se sprovodi.

6 . Štampa vizit karti.

Vizit karta predstavlja lično vas ili vašu firmu, zbog čega se velika pažnja posvećuje njenom dizajnu. Trendovi pokazuju da se jednostavnošću dizajna najbolje pažnja skreće na suštinu – kontakt podatke koje neko treba da sačuva ili upamti radi dalje saradnje. U ovoj štampariji štampa vizit karti košta od 1,5 do 5 dinara po komadu, zavisno od tiraža i kvaliteta.

7 . Štampa na slikarskom platnu – kanvasu.

Omiljene slike sada možete preneti na slikarsko platno i tako ukrasiti kućni ili poslovni enterijer. Slika odštampana na kanvasu može biti izuzetno lep poklon. Često se koriste za reprodukciju poznatih umetničkih dela, pa tako danas u svom domu možete imati Pikasovo, Da Vinčijevo, Moneovo, i dela drugih umetnika. Na ovaj način možete ovekovečiti i neku ličnu fotografiju sa putovanja. Vrlo popularne su i slike iz više delova (dvodelne i trodelne).

8 . Štampa fototapeta.

Uskoro će u ponudi ove štamparije biti i štampanje fototapeta, kojima se takođe na interesantan način mogu oplemeniti porodični dom ili poslovni prostor.

Štamparija „M Print 023“ nalazi se u Ulici Žarka Zrenjanina 45, u sklopu knjižare „M&P Inc“

KONTAKT

023.515.641

023.515.821

064.6476781

štamparija: mprint023@gmail.com

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh