I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Sredstva za bazene i kućna hemija „Helena graf“ na pet rata preko sindikalne prodaje

Leto je pravo vreme za generalno čišćenje kuće i za uživanje u odmoru u sopstvenom bazenu. U ovome vam i te kako mogu pomoći kvalitetni proizvodi za održavanje kuće i hemija za bazene „Helena graf“. Diskont kućne hemije HELENA ima potpisane ugovore sa brojnim firmama o sindikalnoj prodaji proizvoda. To omogućava nabavku kućne i hemije za bazene na rate. Iz ove kompanije pozivaju i ostale sindikate da se jave i sklope ugovore kako bi i njihovi članovi mogli da na otplatu kupe proizvode za održavanje higijene kuće i bazena.

Kućna hemija i hemija za bazene vrhunskog kvaliteta može se nabaviti u Diskontu kućne hemije HELENA u ulici Ive Lole Ribara 28. Do ovih proizvoda moguće je doći i na rate, jer ova kompanija ima potpisane ugovore sa firmama o sindikalnoj prodaji.

Diskont kućne hemije HELENA je dugogodišnji partner niza firmi. Među njima su Dad Draxlmaier automotive doo Zrenjanin, HIP Petrohemija Pančevo, OŠ “2. Oktobar” Zrenjanin, Predškolska ustanova Zrenjanin, Osnovni sud Zrenjanin, JKP Ekos Žitište, Banja Rusanda Melenci, Kulturni centar Zrenjanin, Sindikalna organizacija TE-TO Zrenjanin. U kompaniji kažu da su u toku pregovori o saradnji i sa Gradskom upravom grada Zrenjanina i Domom zdravlja Žitište.

Poziv sindikatima da se jave Diskontu kućne hemije HELENA da potpišu ugovore o kupovini na rate

U Diskontu kućne hemije HELENA mogu se nabaviti antibakterijski sapuni, wc sanitari, sredstva za pranje podova, stakala i čišćenje kamenca, odmašćivači, omekšivači, paste za ruke, šamponi, kao i sredstva za dezinfekciju. Takođe, tu se mogu pronaći i poizvodi za održavanje higijene bazena. U ponudi su Natrijum hipohlorit, Algicid, Multiflok i PH minus. U Diskontu kućne hemije Helena moguće je kupiti i plavi kamen –  bakar sulfat, multi tablete, hlorni granulat… U ponudi su i bazeni, sa svom pratećom opremom, kao i lepak za bazene koji može da zalepi bazen dok se u njemu nalazi voda, u slučaju da dođi do curenja.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Pored kućne hemije u ponudi je i pribor za održavanje opšte i lične higijene poput papirnih ubrusa i toaletnih rolni.

Svi predstavnici sindikata koji su zainteresovani za sklapanje ugovora o kupovini kućne i hemije za bazene na rate mogu da se jave Diskontu kućne hemije HELENA kako bi dogovorili saradnju. Time će omogućiti svojim članovima nabavku ovih proizvoda po najpovoljnijim uslovima na odloženo.

Podsećamo, Diskont kućne hemije HELENA nalazi se na adresi Ive Lole Ribara 28.

Radno vreme diskonta je od 9-17 sati.

Telefon: 023 515903

Više informacija o proizvodima moguće je pronaći na sajtu www.helenagraf.rs i fejsbuk stranici Helena graf doo.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh