I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Srećna Nova 2018. uz „Big Ben“ darivanje

BROJNE AKTIVNOSTI CENTRA „BIG BEN“ PRED KRAJ GODINE

Organizovanjem lepih i kreativnih događaja, Centar za edukaciju „Big Ben“ iz Zrenjanina završio je još jednu uspešnu poslovnu godinu.

U ovom prazničnom periodu za sve buduće polaznike, za bilo koji od tri programa – Mentalnu aritmetiku SuanPan, FFD program brzog čitanja ili kurseve engleskog i nemačkog jezika, Centar „Big Ben“ daruje lep popust.

Svi zainteresovani koji u periodu od 25. decembra 2017. do 10. februara 2018. godine upišu jedan od navedenih programa, ostvariće 5 % popusta. 

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
  • MENTALNA ARITMETIKA SUANPAN – predviđena za decu od 5 do 14 godina. Pojačava pažnju, koncentraciju, memoriju, podstiče zdravo samopouzdanje i samopoštovanje, stiču se radne navike, pojačava fokus – samo su neki od brojnih benefita ovog programa
  • FFD PROGRAM BRZOG ČITANJA SA RAZUMEVANJEM – petonedeljna nastava kojom se usavršava tehnika brzog čitanja. Program pomaže da se oslobodimo starih navika i da savladamo nove
  • KURSEVI ENGLESKOG I NEMAČKOG – i za decu i za odrasle svih nivoa znanja. Pored opštih kurseva, „Big Ben“ nudi i specijalizovane kurseve za medicinare. Besplatno testiranje.

Koliko su oba programa tražena i dobro prihvaćena od strane dece i njihovih roditelja, govori podatak da će svi oni koji se budu opredelili za pohađanje, biti u šestoj generaciji polaznika obrazovno – razvojnog programa.

Nastava počinje 3.2.2018.

SUSRETI ZA SUMIRANJE OSTVARENIH REZULTATA

U Privrednoj komori Srbije održana je druga konferencija licenciranih centara i škola za programe Mentalna aritmetika SuanPan i FFD – program za brzo čitanje, na kojoj je učestvovao i Centar za edukaciju „Big Ben“. Sumirani su postignuti rezultati u 2017. godini i postavljeni su zajednički planovi i ciljevi za predstojeću godinu.

DRUŽENJE U PRAZNIČNOM DUHU

Polaznici „Big Ben“ centra učestvovali su drugu godinu za redom u tradicionalnoj prazničnoj akciji – kićenju jelki u Aviv parku. Ovo druženje spada među omiljene s obzirom da tog dana mnoge zrenjaninske firme učestvuju u kićenju jelki, razvija se jedan zdrav takmičarski duh, a svima je u cilju dobra zabava.

-Svako dete polaznik Centra „BigBen“ donelo je po jedan novogodišnji ukras, i svaki taj ukras je bio različit i jedinstven kao što je i svaki naš đak, kažu u BigBen-u.

CENTAR ZA EDUKACIJU „BIG BEN“

4. juli 22/13, D2
Stražilovska 54
23.000 Zrenjanin
023/545-298, 534-619
069/155-61-62
office@bigben.edu.rs

Više informacija na Fejsbuk stranicama: 

BIG BEN Zrenjanin

Mentalna aritmetika SuanPan Zrenjanin BIG BEN

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh