I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Spremni za odmor? Sve za letovanje na jednom mestu

Letnje dane treba iskoristiti za maksimalni boravak pored vode, bilo da je u pitanju more, reka, jezero ili bazen, što zbog rashlađivanja, što zbog plivanja i rekreacije.

Sve neophodne stvari za letovanje možete naći po povoljnim cenama na jednom mestu – u Robnoj kući Shopping Family.

1. KUPAĆI KOSTIMI

U Robnoj kući Shopping Family imate neverovatan izbor kupaćih kostima. Kupite odmah i rezervni, jer nije baš zdravo i nije preporučljivo da se mokar kupaći suši na telu.

2. PEŠKIR

Bilo da volite da se izležavate na pesku ili šljunku ili ste, komformista, pa ste ipak za izležavanje na ležaljci, u svakom slučaju peškir će vam trebati, a posebno kada izađete iz vode.

3. PAPUČE

Najbitnije je da vam obuća za ovu priliku bude udobna. Papuče su svakako mnogo praktičnije od sandala jer se brže i lakše obuvaju i izuvaju, ali izbor je samo vaš.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

4. NAOČARE ZA SUNCE

Ukoliko ne želite da dobijete bore, suze vam oči kada gledate ili pak želite da sakrijete pogled, naočare za sunce bi takođe trebale da se nađu na vašoj listi obaveznih aksesoara.

 

5. ŠEŠIRI

Takođe, aksesoar, koji ima možda i najvažniju ulogu jer čuva glavu. Najbolje je odabrati model, koji je svetle boje i od prirodnog materijala. I naravno da čini lep ukras za glavu.

6. VELIKA TORBA

Čak i kada je izbor torbe za plažu u pitanju, žene vole da je uklope uz svoj stil. Prilikom kupovine torbe za plažu povedete računa da ona bude dovoljno velika kako bi vam u nju stale sve potrebne stvari.

 

7. SET IGRAČAKA ZA PLAŽU

Dečiji setovi za plažu, koji se najčešće sastoje od kofe za plažu, grabuljica i modlica omogućiće klincima da grade kule od peska. Plastične igračke će upotpuniti uživanje Vaših mališana na plaži ili na izletu .

8. REKVIZITI ZA PLIVANJE

Ukoliko ste se odlučili za godišnji odmor na moru, sigurno će vam plivanje zauzeti najviše vremena. Zato je Važno da ponesemo rekvizite za plivanje.

I to: gume, naočare za plivanje, kapa za plivanje, peraje, čepiči za uši… Sve to možete nabaviti u Robnoj kući Shopping Family.

9. SUNCOBRANI I LEŽALJKE ZA PLAŽU

10. BAZENI I OPREMA ZA BAZENE

Kada dođe lepo vreme svi jedva čekamo da se bućnemo u neki bazen i da uživamo. Izaberete najbolji bazen, po najboljoj ceni koji će odgovarati Vašim potrebama u Robnoj kući Shopping Family.

Bazeni za dvorište, oprema za bazene, filter pumpe i još mnogo toga možete naći u Robnoj kući Shopping Family.

RADNO VREME

Ponedeljak – subota 8 – 21 h

Nedelja 10 – 18 h

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh