I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Specijalna hirurška bolnica Popov – POPUST do kraja septembra

Specijalna hirurška bolnica Popov je startovala sa radom početkom avgusta, a locirana je u širem centru grada, u ulici Ive Lole Ribara br. 7.

Specijalna hirurška bolnica Popov opremeljena je najsavremenijom opremom, sa četiri ambulante, operacionom salom i stacionarom za ležeće pacijente.

– Mi smo specijalna bolnica za opštu hirurgiju i pokrivamo sve vrste operacija i pregleda. Imamo konsultante i iz svih ostalih oblasti, kao što su ORL, neurologija, interna medicina, imamo radiologiju odnosno radimo ultrazvuk, doplere, a imaćemo i rendgenske preglede. Pokriveni smo kompletnom dijagnostikom za gastroenterološku obradu – radimo kolonoskopiju, gastroskopiju i naravno kompletnu laboratoriju – ističe vlasnik ove bolnice, poznati zrenjaninski hirurg dr Dušan Popov.

Dr Dušan Popov potiče iz čuvene porodice lekara. Njegov otac je takođe priznati doktor, dr Mileta Popov, a deda je bio osnivač infektivnog odeljenja u Opštoj bolnci „Đorđe Joanović“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Kada su u pitanju laparaskopske operacije dr Popov i njegov tim pokrivaju veliki broj oblasti, kao što su laparaskopska operacija žučne kese, kile, slepog creva, debelog creva, želuca, slezine, ventralnih postoperativnih kila, odnosno sve vrste abdomenalnig operacija.

– Imamo veliko iskustvo iz ove oblasti. Bukvalno 90 posto abdomenalnih operacija, koje se rad klasično, ovde će se raditi i laparaskopski. Nabavili smo savremenu opremu i verujem da ćemo to raditi na obostrano zadovoljstvo i kolega i pacijenata – dodao je dr Popov.

Takođe, ovde rade veliki broj klasičnih operacija, ali i lakših intervencija, kao što su urasle dlake, mladeži, promene na licu…

DEO USLUGA KOJE BOLNICA POPOV NUDI:

Pregled lekara opšete prakse i specijaliste
Laboratorijske analize
Radiološki pregledi
Gastroskopija kolonoskopija
Laparoskopske i klasične operacije

Kompletna laboratorija

POPUST DO KRAJA SEPTEMBRA

Specijalna hirurška bolnica Popov je povodom početka rada pripremila za sve zainteresovane popust od 20% na pregled (opšteg) hirurga, kao i na sve intervencije i operacije. Akcija će trajati do 30. septembra.

U središte interesa u Specijalnoj hirurškoj bolnici Popov su pacijenti i njihove potrebe, kao i primena najviših stručnih i naučnih standarda.

Specijalna hirurška bolnica Popov omogućava svim pacijentima sveobuhvatnu brigu o zdravlju, počevši od utvrđivanja anamneze i postavljanja dijagnoze, pa do konačnog medicinskog rešenja.

 

KONTAKT

Adresa: Ive Lole Ribara 7

Tel: 023528 840

E – mail: bolnicapopov@gmail.com

Facebook stranica

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh