I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Velika akcijska sniženja u salonu Forma Ideale u AVIV parku

Specijalna akcija u salonu Forma Ideale u Zrenjaninu u AVIV parku od 1. do 10. decembra, kolekcije spavaćih soba na sniženju i do 50%.

OD 1. DO 10. DECEMBRA

SPAVAĆE SOBE SNIŽENE DO 50%

Praznična euforija je krenula, a sa njom i sjajna akcijska sniženja u Forma Ideale! Decembar će obeležiti veliki popusti, a praznična sniženja u zrenjaninskom salonu Forma Ideale u AVIV parku počinju sa kolekcijama spavaćih soba, koje su na sniženju od 1. do 10. decembra i do 50%! Salon Forma Ideale u Zrenjaninu raspolaže sa više od 1.000 kvadratnih metara izložbeno – prodajnog prostora, a u tematski koncipiranim ambijentalnih celinama predstavljen je kompletan asortiman najvećeg srpskog proizvođača nameštaja, zajedno sa partnerskim programom.

POVOLJNOSTI kupovine u salonima i internet prodavnicama Forma Ideale

Kupci imaju mogućnost kupovine na odloženo plaćanje i do 12 mesečnih rata bez uvećanja, kao i preko administrativne zabrane. Idealna kartica, tj. program lojalnosti koji donosi sniženje do 5% na sve kupovine  ukoliko je ispunjen uslov za aktivaciju benefita, a zainteresovani kupci koji nisu u prilici da posete salon, akcijske popuste pri kupovini mogu ostvariti u internet prodavnici www.formaideale.rs

Kupcima nameštaja u salonu Forma Ideale u AVIV parku omogućene su i usluge isporuke i montaže, a radno vreme je svakog dana od 10 do 22h.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

O kompaniji

Kompanija Forma Ideale je regionalni lider industrije nameštaja sa preko 1.700 zaposlenih i 37 salona nameštaja u Srbiji. Sedište kompanije je u Kragujevcu, gde je smeštena proizvodnja pločastog nameštaja, dok se tapacirani nameštaj proizvodi u Majdanpeku. Forma Ideale je ubedljivo najveća kompanija regionalne industrije nameštaja, kao i najveći srpski izvoznik nameštaja, sa dvocifrenim godišnjim rastom izvoza u 51 zemlju na 4 kontinenta i sa preko 10% ukupnog broja zaposlenih u industriji nameštaja u Srbiji, angažovanih u svom poslovnom sistemu. Ideja vodilja tokom 25 godina razvoja kompanije Forma Ideale uvek je bila ista – kako postati najbolji, kako ostati najbolji i kako najbrže odgovoriti na zahteve tržišta. Jasna i ambiciozna strategija poslovanja, kao i izuzetno fleksibilni odgovori na zahtevne izazove različitih tipova tržišta, rezultirali su liderskom pozicijom u industriji nameštaja u regionu i pokazuju da kompanija uspeva da kreira odgovarajuća rešenja u svim aspektima poslovanja.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh