I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Soundlovers uskoro diže cenu ulaznica

Četvrti Soundlovers festival koji će biti održan 27. i 28. jula na prostoru stare pijace se polako približava, a samim tim i kraj promotivne prodaje dvodnevnih ulaznica po ceni od 590 din.

Organizatori kažu da će cena dvodnevnih ulaznica skočiti u poslednjoj nedelji festivala, i da pretprodajni popust svake godine iskoristi sve veći broj ljudi što i jeste primarni cilj naročito za goste iz drugih gradova koji imaju dodatne troškove oko smeštaja i prevoza.

Pozitivno iznenadjuje ove godine i odlična prodaja ulaznica na prodajnim mestima u Beogradu i Novom Sadu, što je očekivano s`obzirom da je festivaski spot oduševio potencijalne turiste iz drugih gradova,dodaju organizatori.

Fordomanija

Cena promo ulaznica je i do 4x jeftinija u odnosu na festivale u Srbiji jer je organizatorima prevashodan cilj da festival i Zrenjanin poseti što više mladih, a naročito oni sa nešto tanjim novčanicima kojima je kriza mnogo zabave uskratila poslednjih godina.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Konferencija za medije biće održana u utorak u 11h časova na kojoj će biti saopštene sve nove informacije vezane za ovaj festival, a gotovo sve informacije objavljene su na zvaničnom sajtu festivala http://soundlove.rs 

Ovogodišnji festival mogao bi doneti i posetu iz inostranstva što bi bio rezultat internacionalne kampanje koja se dinamično sprovodi na internetu, ali i plakatiranjem koje su plakateri obavili na teritoriji Rumunije i Madjarske.

Plakateri u Segedinu

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh