I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Počela nova letnja sezona u turističkoj agenciji Solaris Travel

Turistička agencija Solaris Travel novu letnju sezonu 2018. započinje sa novim, unapređenim veb sajtom. Od sada pomoću filtera pretrage možete brzo i lako, na bilo kom uređaju (kompjuter, tablet, telefon) pronaći smeštaj u Grčkoj koji najviše odgovara vašim potrebama i željama.

Tako na primer, možete na određenoj destinaciji izdvojiti apartmane ili studije koji su na plaži, koji imaju bazen, sa pogledom na more, koji imaju obezbeđen parking ili imaju besplatnu upotrebu klime.

Ponuda smeštaja na našem veb sajtu se svakodnevno dopunjuje novim vilama i objektima. Ponuda je raznovrsna i prilagođena svačijim mogućnostima, od povoljnih paket aranžmana do rentiranja luksuznih vila i aparmana. Za većinu destinacija obezbeđen je autobuski prevoz sa garantovanim polaskom iz Zrenjanina.

Ove nedelje iz naše ponude izdvajamo sledeće destinacije:

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Pefkohori – poznato grčko letovalište udaljeno oko 100 kilometara od Soluna. Nalazi se na unutrašnjem delu prvog prsta Halkidikija, poluostrva Kasandra. Zbog prelepog mora i plaža i bogate turističke ponude jedno je od najpopularnijih letovališta naših gostiju.

Sivota – slikoviti gradić smešten je na obali Jonskog mora usred prelepog arhipelaga išaranog bujnom vegetacijom, skrivenim plažama u malim uvalama koje zapljuskuje tirkizno more.

Ostrvo Tasos – je najsevernije Egejsko ostrvo. Zbog njegovih bujnih borovih šuma nazivaju ga „Šuma koja plovi“, odnosno „Smaragdno ostrvo“. Okružuju ga plavo, kristalno bistro Egejsko more, veliki broj peskovitih, kamenitih i šljunkovitih plaža, laguna i tirkiznih uvala.

Parga – je smeštena u malom smaragdnom zalivu na padini, okružena planinama sa bujnom vegetacijom i maslinjacima. Specifična, tradicionalna arhitektura i srednjevekovno utvrđenje iznad grada, neposredna blizina prelepih plaža čine je jednom od najpopularnijih turističkig destinacija.

Leptokaria – jedno od popularnih letovališta Olimpske regije u podnožju planine Olimp čiji vrhovi dominiraju čitavom panoramom. Čisto i lepo more sa jedne strane i svežina planinskog vazduha čine uvu destinaciju veoma popularnom.

U turističkoj agenciji Solaris Travel stojimo vam na raspolaganju za sve dodatne informacije i rezervacije. Pozivamo vas da lajkujete i pratite našu FB stranicu, kako bi ste svakodnevno bili informisani o najaktuelnijim ponudama i programima purovanja.

KONTAKT

Solaris Travel, Gimnazijska 25, Zrenjanin. Telefon 023.610007.
Svakog radnog dana od 9 – 17 časova (zimsko radno vreme), Subota 10 – 13 časova.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh