I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Societe Generale: ˝Milion dinara za najbolju preduzetničku ideju˝

Societe Generale banka pokrenula je veliki konkurs „Generator“, a šansu da prijave svoje preduzetničke ideje imaju svi pojedinci, timovi, preduzetnici ili pravna lica koji žele da pokrenu novi ili razviju postojeći biznis.

Glavna novčana nagrada je milion dinara, nagrada publike 500.000 dinara, a nagrade će obezbediti i partneri na ovom konkursu. Rok za prijavu je 10. oktobar.

 

Pod sloganom „Priključi se“, Societe Generale banka kroz platformu „Generator“ prikuplja i bira 40 inovativnih, izvodljivih i održivih preduzetničkih projekata bez obzira na delatnost.

U godini kada Societe Generale banka obeležava jubilej – 40 godina otkako je otvorila svoje prvo predstavništvo u Beogradu, banka na ovaj način želi da podrži preduzetničke projekte koji će generisati dalji razvoj inovacija.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Svi imaju pravo na učešće

Pravo učešća na konkursu „Generator“, koji će biti otvoren za prijave do 10. oktobra, imaju svi zainteresovani pojedinci, timovi, preduzetnici ili pravna lica koji žele da pokrenu novi ili razviju postojeći biznis. Prijave se obavljaju putem onlajn formulara na sajtu generator.rs, a za jednog učesnika dozvoljena je jedna prijava.

Nakon isteka roka za prijavu biće izabrano 40 najboljih inovacija koje će biti predstavljene na sajtu i promovisane, dok će i javnost moći da glasa za najbolji projekat koji će osvojiti nagradu publike. U finalni izbor ući će 10 projekata koji će svoje ideje prezentovati pred žirijem i učestvovati u trci za glavnu nagradu. Glavnu nagradu, u iznosu milion dinara, obezbeđuje Societe Generale banka, nagrada publike iznosiće 500.000 dinara, a nagrade će obezbediti i partneri na ovom konkursu.

„Generator“ je prilika da učesnici prijave projekte koji su prvenstveno inovativni, autentični i originalni, predstavljaju nov način poslovanja, novi proizvod ili uslugu, odnosno donose vrednost krajnjim korisnicima. Projekat, koji će ocenjivati stručni žiri, trebalo bi da bude izvodljiv, sa planom potrebnih resursa i sredstava ali i održiv – sa potencijalom da bude profitabilan i da postoji plan njegovog daljeg razvoja, poručuju iz Societe Generale banke.

Partneri Societe Generale banke na projektu „Generator“ su Vip mobile, Maxi prehrambeni lanac, internet oglasni portal KupujemProdajem i Centar za tehnološko preduzetništvo i inovacije ICT Hub.

Više informacija o konkursu na sajtu generator.rs.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh