I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Drugačiji pristup bankarstvu Societe Generale banke

Bankarstvo se najintenzivnije menja, “osetljivo” je na inovacije i zbog toga mora da ide u korak sa novim tehologijama. Ako uporedimo bankarstvo danas i pre samo 15-ak godina saglasićemo se da se ono u mnogome razlikuje. Sve više poslova se danas završava bez odlaska u ekspozituru, sa samo nekoliko klikova na računaru ili putem mobilnog telefona. Societe Generale banka Srbija je to shvatila kao glavni izazov budućnosti bankasrtva i prva je lansirala digitalnu ekspozituru još 2015. godine.

Uz to, vrlo često podržavaju projekte koji pomažu razvoj lokalne zajednice u kojoj posluju. Ova banka je partner velikim edukativnim koferencijama kao što je Webiz i podržava start ap zajednicu na više nivoa. O tome kako je banka “ušla” u start ap zajednicu i sa kakvim iskustvima danas raspolaže razgovarali smo sa Miljanom Lazarevićem, menadžerom ekspoziture Societe Generale banke u Zrenjaninu i Melencima.

I love Zrenjanin: Koliko dugo ste u bankarskom sektoru i šta se sve promenilo u tom periodu?

Miljan Lazarević: U bankarstvu sam skoro punih 15 godina i od tada se mnogo toga promenilo. Danas se promene u poslovanju, operativnom sistemu, podršci i brzini (naravno i kvalitetu) realizacije usluga unapređuju gotovo svakodnevno. Banka modernog korisnika finansijskih usluga pruža svom klijentu uslugu i korisničko iskustvo u realnom vremenu, uz maksimalnu posvećenost. Mislim da je Societe Generale banka među prvima kod klijenata prepoznata upravo po ovim kvalitetima.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Miljan Lazarević

Societe Generale banka Srbija redovno unapređuje svoje onlajn usluge

Danas praktično sve možemo da završimo od kuće, jer su banke godinama unazad dostupne onlajn 24/7, putem e/m banking aplikacija. Naša banka ulaže ogromne napore u digitalizaciju poslovanja i teži da klijentima kvartalno unapređuje i ponudu i usluge na onlajn kanalima. Digitalni alati se stavljaju u funkciju uštede vremena i klijentima i zaposlenima, što dodatno poboljšava obostrano iskustvo. Neke od dodatnih inovacija koje su tokom 2018. godine uvedene u poslovanju banke su isplata evra na bankomatima, čime je smanjen operativni posao u ekspoziturama i povećano zadovoljstvo klijenata.

Uveli smo u pojedine ekspoziture Cash in mašine za pravna lica, čime smo preduzetnicima skratili vreme predaje pazara i povećali njihovo zadovoljstvo. Krajem prošle godine smo, prvi na tržištu, predstavili biometrisjko logovanje na m-banking putem otiska prsta (Anroid +IOS), kao i prepoznavanjem lica na IOS telefonima, što je korak dalje u unapređenju svih naših usluga, a spremamo i dodatne novitete koji će nastaviti da prave razliku na tržištu i jačaju poverenje naših klijenata.

Podrška Societe Generale banke projektima na lokalu

I love Zrenjanin: Koliko je važno da banka razume lokalnu zajednicu?

Miljan Lazarević: Kao deo velike bankarske grupe, integrišemo društveno odgovorno poslovanje u svim svojim poslovnim aktivnostima koristeći visoke standarde u politici prema svojim zaposlenima, radu sa klijentima, lokalnom zajednicom i okruženjem. Svoje društveno odgovorno poslovanje zasnivamo na podršci preduzetništvu i inovacijama, za stvaranje boljeg okruženja i vraćanje zajednici u kojoj poslujemo.

I love Zrenjanin: Koje projekte u Zrenjaninu Societe Generale banka podržava?

Miljan Lazarević: Svake godine smo u projektu sa Unijom poslodavaca grada Zrenjanina na realizaciji sajma privrede. Od samog nastanka sajma Zr-BizNet jedni smo od sponzora tačnije prijatelji sajma. Sa Unijom poslodavaca imamo zaista odličnu saradnju. Jako nam je bitno da se pojavljujemo na manifestacijama na kojima se promovišu grad Zrenjanin i zrenjaninska privreda. Podržavamo i Žetelačke dane koji neguju tradicionalne veštine košenja, a koje se održavaju u Mužlji. Pošto promovišemo zdrav život, podržavamo i plivački klub Proleter i veliko međunarodno takmicenje Grand prix Zrenjanin. Jedna od najvećih inicijativa u kojoj učestvujemo je saradnja Societe Generale banke sa start ap ekosistemom, podržavamo stručne konferencije kao što su Webiz, odnosno organizacije kao što je Centar za tehnološko preduzetništvo i inovacije (ICT Hub) kao i StartIT.

Societe Generale banka podržava inovativne ideje

Naša banka dodatno potvrđuje svoju posvećenost i uverenje da mala preduzeća imaju veliki potencijal i značaj za nacionalnu ekonomiju. Zato smo pokrenuli i drugi ciklus nagradnog konkursa “Generator”, koji je ovog puta namenjen preduzetnicima i malim i srednjim preduzećima koji su registrovani u Srbiji i žele da digitalno transformišu svoj biznis. Tri pobednika osvojiće konsultantsku podršku u digitalnoj transformaciji poslovanja korišćenjem digitalnih tehnologija. Digitalna transformacija će obuhvatiti celokupnu analizu postojećeg stanja poslovanja i preporuke sa akcionim planom, implementaciju jedne od predloženih preporuka u vrednosti do 5.000 evra, kao i marketinški preobražaj i medijsku kampanju.

I love Zrenjanin: Kakvi su planovi za budućnost, koje projekte biste mogli da podržite u narednom periodu u Zrenjaninu?

Miljan Lazarević: Nastavljamo da se još više otvaramo ka lokalnoj zajednici i sa širenjem svog prisustva ne samo kroz povećano kreditiranje, već i kroz diversifikovanu bazu klijenata, visok kvalitet usluga i digitalizaciju svog poslovanja. Naš glavni zadatak je zadovoljstvo klijenata i težnja da opravdamo njihovo poverenje i očekivanja.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh