I love Zrenjanin portal

 • 3D gradjevinska kuca
 • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Niže cene i besplatno održavanje za Fordove modele Kuga i Focus

Generalni distributer i uvoznik za Srbiju za automobile marke Ford, Grand Motors nudi niže cene i besplatno održavanje za Fordove modele Kuga i Focus.

Od 15. juna u Grand Motorsovoj i mreži Fordovih ovlašćenih prodajno-servisnih centara u Srbiji potencijalnim kupcima se nude posebne pogodnosti – da na godišnji odmor krenu u novom automobilu Kuga ili Focus. Istovremeno, vrlo atraktivni prodajni aranžmani su pripremljeni i za one koji Focus nameravaju da koriste kao službeno vozilo.

 • Ford Kuga sa popustom od 3.685 evra, Focus već za 9.990 evra + PDV, besplatno trogodišnje ili petogodišnje održavanje, beskamatni kreditni i povoljni lizing aranžmani

„Zaljubljenicima u otmene polu-terence, zapravo u sve popularnija SUV vozila, pruža se još jedna dobra prilika da po osetno nižoj ceni sednu za upravljač traženog Fordovog modela Kuga. To vozilo nove generacije, s pogonom na prednje točkove, nagrađivanim benzinskim EcoBoost motorom od 1,5 litara sa 120 KS i 240 Nm maksimalnog obrtnog momenta, šestostepenim ručnim menjačem i paketom opreme Trend, tokom ove prodajne kampanje može da se kupi uz popust veći od osam odsto, pa trenutno košta 18.990 evra, u dinarskoj protivvrednosti, sa svim dažbinama“, kaže rukovodilac prodaje Ford vozila u Grand Motorsu, Zoran Đikić.

Automobili sa kompletnom opremom po promotivnim cenama

U Grand Motorsu uveravaju da je po količini ugrađene opreme i performansama Kuga na letnjem popustu apsolutni cenovni favorit na našem tržištu. Recimo, u vozilo sa promotivnom cenom od 18.990 evra ugrađen je EATC – dvozonski klima-uređaj sa automatskom kontrolom temperature, a sa dugačkog spiska Trend paketa izdvajaju se neke od „stavki“:

 • inteligentno, regenerativno dopunjavanje akumulatora;
 • tonirana stakla;
 • elektronski bezbednosni sistemi nove generacije ABS+EBA+ EBP+ EBL+IVD/ESP sa sistemima za sprečavanje zanošenja prikolice i za pomoć pri kretanju uzbrdo;
 • sistem za kontrolu pritiska u pneumaticima
 • kožne obloge kola upravljača i ručice menjača;
 • gornji deo branika, ručice vrata i krovni spojler u boji vozila;
 • sportska prednja sedišta;
 • dodatni električni grejač kabine;
 • vazdušni jastuk za kolena vozača;
 • Start-Stop sistem; tempomat sa limiterom brzine;
 • sistem pokretanje vozila bez ključa; ICE 4 audio sistem (radio/CD/MP3, 6 zvučnika, daljinske komande na kolu upravljača, 4,2″ TFT displej iznad uređaja, 4,2″ TFT displej na instrument tabli, USB priključak, SYNC sistem);
 • hromirani završeci na dvostrukom izduvnom sistemu itd..

„Ali, osim znatno niže cene, za kupce ovog vozila od velikog značaja je i mogućnost četvorogodišnjeg beskamatnog kreditiranja. A ‘šlag na torti’ tokom ove letnje prodajne kampanje je i poklon uz sve pakete opreme za model Kuga: pet godina besplatnog redovnog održavanja ili krovni nosači sa krovnim prtljažnikom“, dodaje gospodin Đikić.

Ford Focus po sniženoj ceni

Dobru cenu trenutno ima i jedan od najtraženijih Fordovih automobila u Srbiji (ali i u čitavom svetu) – Focus, sa jednolitarskim benzinskim EcoBoost motorom od 100 KS, koji, s paketom opreme Trend, košta 11.990 evra, odnosno 1.690 evra manje od redovne cene. Ovaj automobil se može kupiti na četvorogodišnji beskamatni kredit.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Uslovi za male privrednike, zanatske radnje i privatne preduzetnike

Malim privrednicima, zanatskim radnjama i privatnim preduzetnicima, kompanijama koje se bave distribucijom robe na kraćim relacijama, ukratko svim pravnim licima kojima treba mali „teretnjak“ s manirima modernog automobila, Grand Motors nudi mogućnost da po povlašćenoj ceni nabave Ford Focus u N1 verziji.

Ovakav Focus se registruje kao vozilo za obavljanje delatnosti, pa je PDV povratna „stavka“. S najmodernijim 1,0-litarskim EcoBoost motorom od 100 KS i paketom opreme Trend, tokom letnje prodajne kampanje košta 9.990 evra (u dinarskoj protivvrednosti) + PDV. Kupcima će biti posebno zanimljiva mogućnost lizing aranžmana s mesečnom ratom od samo 99 evra. Na sve to Grand Motors ih „časti“ i trogodišnjim besplatnim redovnim održavanjem, kažu u Grand Motorsu.

Kontakt:  Grand Motors PJ Grand M Novi Sad, Bulevar Vojvode Stepe 50, 21000 Novi Sad, Telefon 021/63 02 777

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
 • Divider

 • Divider
Na vrh