I love Zrenjanin portal

 • Zr oglasi
 • 3D gradjevinska kuca
 • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Niže cene i besplatno održavanje za Fordove modele Kuga i Focus

Generalni distributer i uvoznik za Srbiju za automobile marke Ford, Grand Motors nudi niže cene i besplatno održavanje za Fordove modele Kuga i Focus.

Od 15. juna u Grand Motorsovoj i mreži Fordovih ovlašćenih prodajno-servisnih centara u Srbiji potencijalnim kupcima se nude posebne pogodnosti – da na godišnji odmor krenu u novom automobilu Kuga ili Focus. Istovremeno, vrlo atraktivni prodajni aranžmani su pripremljeni i za one koji Focus nameravaju da koriste kao službeno vozilo.

 • Ford Kuga sa popustom od 3.685 evra, Focus već za 9.990 evra + PDV, besplatno trogodišnje ili petogodišnje održavanje, beskamatni kreditni i povoljni lizing aranžmani

„Zaljubljenicima u otmene polu-terence, zapravo u sve popularnija SUV vozila, pruža se još jedna dobra prilika da po osetno nižoj ceni sednu za upravljač traženog Fordovog modela Kuga. To vozilo nove generacije, s pogonom na prednje točkove, nagrađivanim benzinskim EcoBoost motorom od 1,5 litara sa 120 KS i 240 Nm maksimalnog obrtnog momenta, šestostepenim ručnim menjačem i paketom opreme Trend, tokom ove prodajne kampanje može da se kupi uz popust veći od osam odsto, pa trenutno košta 18.990 evra, u dinarskoj protivvrednosti, sa svim dažbinama“, kaže rukovodilac prodaje Ford vozila u Grand Motorsu, Zoran Đikić.

Automobili sa kompletnom opremom po promotivnim cenama

U Grand Motorsu uveravaju da je po količini ugrađene opreme i performansama Kuga na letnjem popustu apsolutni cenovni favorit na našem tržištu. Recimo, u vozilo sa promotivnom cenom od 18.990 evra ugrađen je EATC – dvozonski klima-uređaj sa automatskom kontrolom temperature, a sa dugačkog spiska Trend paketa izdvajaju se neke od „stavki“:

 • inteligentno, regenerativno dopunjavanje akumulatora;
 • tonirana stakla;
 • elektronski bezbednosni sistemi nove generacije ABS+EBA+ EBP+ EBL+IVD/ESP sa sistemima za sprečavanje zanošenja prikolice i za pomoć pri kretanju uzbrdo;
 • sistem za kontrolu pritiska u pneumaticima
 • kožne obloge kola upravljača i ručice menjača;
 • gornji deo branika, ručice vrata i krovni spojler u boji vozila;
 • sportska prednja sedišta;
 • dodatni električni grejač kabine;
 • vazdušni jastuk za kolena vozača;
 • Start-Stop sistem; tempomat sa limiterom brzine;
 • sistem pokretanje vozila bez ključa; ICE 4 audio sistem (radio/CD/MP3, 6 zvučnika, daljinske komande na kolu upravljača, 4,2″ TFT displej iznad uređaja, 4,2″ TFT displej na instrument tabli, USB priključak, SYNC sistem);
 • hromirani završeci na dvostrukom izduvnom sistemu itd..

„Ali, osim znatno niže cene, za kupce ovog vozila od velikog značaja je i mogućnost četvorogodišnjeg beskamatnog kreditiranja. A ‘šlag na torti’ tokom ove letnje prodajne kampanje je i poklon uz sve pakete opreme za model Kuga: pet godina besplatnog redovnog održavanja ili krovni nosači sa krovnim prtljažnikom“, dodaje gospodin Đikić.

Ford Focus po sniženoj ceni

Dobru cenu trenutno ima i jedan od najtraženijih Fordovih automobila u Srbiji (ali i u čitavom svetu) – Focus, sa jednolitarskim benzinskim EcoBoost motorom od 100 KS, koji, s paketom opreme Trend, košta 11.990 evra, odnosno 1.690 evra manje od redovne cene. Ovaj automobil se može kupiti na četvorogodišnji beskamatni kredit.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Uslovi za male privrednike, zanatske radnje i privatne preduzetnike

Malim privrednicima, zanatskim radnjama i privatnim preduzetnicima, kompanijama koje se bave distribucijom robe na kraćim relacijama, ukratko svim pravnim licima kojima treba mali „teretnjak“ s manirima modernog automobila, Grand Motors nudi mogućnost da po povlašćenoj ceni nabave Ford Focus u N1 verziji.

Ovakav Focus se registruje kao vozilo za obavljanje delatnosti, pa je PDV povratna „stavka“. S najmodernijim 1,0-litarskim EcoBoost motorom od 100 KS i paketom opreme Trend, tokom letnje prodajne kampanje košta 9.990 evra (u dinarskoj protivvrednosti) + PDV. Kupcima će biti posebno zanimljiva mogućnost lizing aranžmana s mesečnom ratom od samo 99 evra. Na sve to Grand Motors ih „časti“ i trogodišnjim besplatnim redovnim održavanjem, kažu u Grand Motorsu.

Kontakt:  Grand Motors PJ Grand M Novi Sad, Bulevar Vojvode Stepe 50, 21000 Novi Sad, Telefon 021/63 02 777

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
 • Divider

 • Divider
Na vrh