I love Zrenjanin

  • Home Interpoint
  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Sniženje cena igračaka od 15% – do narednog četvrtka

i love zrenjanin tv

Radosna vest za sve mališane – punih nedelju dana trajaće akcija sniženja cena dečijih igračaka od 15%, u sve tri radnje „Milupino“.

Sniženje počinje sutra i trajaće do narednog četvrtka, a u tom periodu moći će da se kupe raznovrsne igračke – od muzičkih do onih inspirisanih crtanim junacima, drvenih kreativnih igračaka, plišanih…. krenimo redom!

Trenutno najtraženija i najpopularnija igračka među mladima i decom – spiner, može se kupiti upravo u ovim radnjama po ceni od 350 dinara pa naviše. Ovde kažu da poslednjih dana vlada prava pomama za ovom zabavnom spravicom, te da ih ipak ima u dovoljnoj količini za sve koji u zainteresovani.

Tu su i vrlo kreativne drvene igračke, takozvani NTC program za razvoj intelektualnih sposobnosti i funkcionalnog znanja dece. Vrlo tražen je i didaktički program za najmlađe koji će razviti njihovu pažnju.

U ponudi je veliki broj plišanih igračaka, među kojima se naročito ističu veliki plišani medvedi, kuce i jednorozi.

Dečacima su dostupne igračke na daljinsko upravljanje, pa se tako može birati između automobila, helikoptera, džipova, viljuškara… Naročito su popularne igračke – vozila poput vatrogasnog, kamiona „đubretarca“, traktora, kipera, bagera.

U ovoj radnji izdvajaju i WOW igračke, koje se odlikuju po izuzetnoj izdržljivosti i trajnosti, a njima se mogu igrati deca već od godinu i po dana uzrasta. Ove igračke prepoznatljive su po tome što ne sadrže baterije.

Kada je reč o interaktivnim igračkama, izbor je izuzetan. Najpopularniji su ljubimci koji govore, odnosno ponavljaju glasove. Veliki broj igračaka prati ono što mališani trenutno gledaju na malim ekranima, pa se i u radnjama „Milupino“ mogu kupiti simpatične Patrolne šape, Pčelica maja, Mia i ostali.

Za devojčice, tu su kreativni setovi, brojne slagalice i veliki izbor lutaka, pre svega beba.

 

 

 

  • Divider

  • Divider
  • Daruši
Na vrh