I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Fordovi modeli mesec dana po izuzetnim cenama

Već na početku nove poslovne godine Fordov ovlašćeni uvoznik, distributer, prodavac i serviser, kompanija Grand Motors, potencijalnim kupcima nudi priliku da po povoljnijim cenama od redovnih postanu vlasnici nekog od atraktivnih modela iz putničkog ili programa lakih komercijalnih vozila: od 16. januara do 16. februara organizuje se tradicionalna prodajna kampanja Fordomanija.

 

OD 16. JANUARA DO 16. FEBRUARA

U celoj prodajno-servisnoj mreži ovog brenda u Srbiji biće ponuđena ograničena količina vozila po znatno nižim cenama – i do 3.000 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Fordovi modeli mesec dana po izuzetnim cenama

  • Tokom već tradicionalne Fordomanije neki od automobila s popustom i do 3.000 evra

Među modelima koji će po specijalnom cenovniku biti dostupni tokom ovogodišnje Fordomanije su Fiesta Active SUV, Fiesta, C-MAX, Mondeo, EcoSport i gotovo sva laka komercijalna vozila.

Kao i ranijih godina, dnevnu ponudu vozila potencijalni kupci će moći da prate na sajtu www.ford.rs, a u Grand Motorsu skreću pažnju i na dodatne popuste koji će važiti samo 48 sati. To je, dakle, šansa za najbrže, jer su količine i rokovi za potpisivanje ugovora o kupovini striktno ograničeni.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Posebne povoljnjosti tokom prošlogodišnje Fordomanije, odnosno mogućnost kupovine po izuzetnim cenama, iskoristilo je više od 120 novih vlasnika Fordovih vozila širom Srbije.

U Fordomaniji, kao i protekle godine, osim Grand Motorsovih prodajno-servisnih centara u Novom Sadu, Subotici, Beogradu i Nišu, „učestvuju“ i prodajno-servisni partneri u Kragujevcu, Čačku, Šapcu i Jagodini.

 

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh