I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Zrenjanin : Miran smeštaj u širem centru po super cenama

Apartmani Zrenjanin

Apartmani Zrenjanin nalaze se u užem centru grada na adresi: “Svetozara Markovića br. 4”, okruženi znamenitostima grada poput spomenika Petru I Karađorđeviću, Katoličke katedrale, zgrade Skupštine grada, Gradske narodne biblioteke i Reformatorske crkve.

Za više informacija, posetite sajt https://www.apartmanizrenjanin.rs/ ili pozovite putem broja telefona +381 63 497 423

Sve što vam je potrebno, uključujući veliku trgovinsku ponudu grada, nalazi se u neposrednoj blizini smeštaja. Pored toga, ekipa iz apartmana uverena je da obližnji zrenjaninski restorani i noćni život pabova i kafića nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Svim posetiocima su na raspolaganju 1 apartman, 3 savremeno opremljene sobe i 6 udobnih studija.

Njihovo ljubazno osoblje će se potruditi da Vaš boravak u Zrenjaninu učini što prijatnijim, kako bi se osećali bolje nego kod svoje kuće.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

ČEKAMO VAS U ZRENJANINU!

APARTMANI CENTAR LUX 2 ZRENJANIN

Portal IloveZrenjanin.com tu je da vam preporuči neke od najatraktivnijih smeštajnih jedinica u našem gradu. U ponudi su različite cene, ali i kvaliteti smeštaja. 

Jedan od najataktivnijih hostela nalazi se u samom centru grada, u glavnoj ulici.

U pitanju je premium hostel „Centar Lux 2“ na dva nivoa sa 7 apartmana i kapaticetom od 19 ležaja. Obezbeđen je parking za sve goste, veš mašina, trpezarija i kompletna kuhinja.

Više o ponudi ovog smeštajnog kapaciteta pogledajte na zvaničnom sajtu.

https://zrcentarlux2.rs

APARTMANI VALIS

Na samo 700 metara od centra grada, u naselju Mala Amerika, nalazi se novootvoreno konačište Valis. Kapacitet objekata je 30 mesta, raspoređenih u 12 soba i jednom apartmanu. Nalazi se u mirnom delu grada i okruženo je zelenilom što omogućava potpuni odmor.

valis-spolja-zelenilo-apartmani-zrenjanin

SMEŠTAJ U ZRENJANINU NA ODLIČNOJ LOKACIJI

„Nalazimo se u ulici Jovana Popovića b.b. u Zrenjaninu u Maloj Americi, to je bivša železnička ambulanta. Imamo jednokrevetne, dvokrevetne, trokrevetne i jednu četvorokrevetnu sobu. Sve sobe su nove, sa zasebnim kupatilom. Za goste su obezbeđeni besplatni parking i internet, jer je ceo objekat pokriven bežičnim Internetom, kaže Tamara Sokolej iz konačišta Valis.

Apartmani smestaj valis Zrenjanin

smestaj-zrenjanin-kupatilo

valis-apartman-zrenjanin

Smeštaj u Zrenjaninu za 30 osoba

Kapacitet objekta je takav da može da primi grupe do 30 članova. To znači da bilo koji sportski tim sa stručnim štabom može da odsedne u ovom konačištu.

valis-bracni-rozi-sobe-zrenjanin

„Nedavno smo imali posetu iz Nemačke, to su bili učenici, njih  17-oro ili 18-ro, tako da smo pogodni i za takve grupe. Imali smo i mladence koji su prvu bračnu noć proveli kod nas. Odmorili su se i naspavali, jer su ovde imali mir i tišinu. Ovo je pravo mesto za odmor i to je naša prednost. Kraj je jako miran, a zaista smo jako blizu centra“, ističe Tamara.

valis-trokrevetna-zrenjanin-soba-smestaj

Povoljne cene prenoćišta

Cene smeštaja zavise od veličine grupe i dužine boravka u konačištu.

Cena prenoćišta u Zrenjaninu za jednu osobu je 1750 dinara, za dvoje je 2700, za tri osobe je 3600, a za četiri osobe je 4500 dinara.

Postoji mogućnost popusta za grupne posete i za duži boravak.

PRENOĆIŠTE BEZ DORUČKA ZA SADA

Za sada nudimo smo prenoćište, bez doručka, ali razmišljamo da u skorije vreme uvedemo i doručak i da otvorimo trpezariju da bi, kada imamo grupnu posetu, svi zajedno mogli da sede i da doručkuju. Trenutno u svim sobama postoji sto sa stolicama gde je moguće doručkovati.

RECEPCIJA 

valis-recepcija

Na recepciji postoji mogućnost da se sedne i da se popiju kafa, sok, voda…

Planiramo da uradimo jedan letnjikovac ispred objekta za odmor u prirodi i parking će u najskorije vreme biti pokriven, tako da će automobili biti zaštićeni od kiše i ostalih vremenskih nepogoda“, objašnjavaju u Valisu.

SMEŠTAJ i PRENOĆIŠTE U ZRENJANINU U BILO KOJE VREME

Radno vreme konačišta, smeštaja u Zrenjaninu Valis je 24 sata.

„Ljudi nemaju ograničeno vreme kada moraju da se vrate u konačište. Svako ima svoj ključ od sobe koji može da ponese sa sobom i da u sobu uđe kad god to poželi“, ističe Tamara Sokolej.

valis-smestaj-zrenjanin-sobe-dvokrevetna

Informacije o raspoloživim kapatcitetima moguće je pronaći na fejsbuk stanici ili sajtu konačišta.

trokrevetni smestaj zrenjanin

valis-kupatilo-narandzasto

Rezervacija sobe u Zrenjaninu je moguća preko fejsbuk stanice konačište Valis ili na internet stranici www.konacistevalis.rs  gde je ucrtana i tačna lokacija gde se nalazimo kako bi gosti mogli lakše da se snađu i da nas pronađu, zato što je adresa bez broja. Tamo je precizno objašnjeno kako može da se stigne do nas.

Takođe, ukoliko se neko zatekne u gradu može u bilo kom trenutku da dođe kod nas i da prenoći ako mu je prenoćište neophodno, pod uslovom da mi u tom trenutku imamo slobodne kapacitete“, kažu u konačištu Valis.

valis-apartmani-sobe-zrenjanin

Prolaskom kroz malu ulicu, dolazi se do tihog raja

Telefoni za dodatne informacije su: 069/233-68-13 ili 023/600-350

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh