I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • Univer export
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Škola matematike ˝Smart School˝ počinje sa radom

Kako dobar deo našin sugrađana veruje da je Zrenjaninu potrebna jedna privatna škola matematike koja će se na adekvatan način baviti učenicima sa svim tipovima znanja, Biljana Manić Stojanov je ne tako davno pokrenula projekat ˝Smart School˝ – školu matematike kreiranu upravo prema pomenutim standardima.

Na našu radost, kao i na radost mnogih roditelja i mališana, naša škola matematike počinje sa radom. U njoj će se obrađivati aktivno gradivo koje deca mogu učiti tokom redovne školske godine, ali će ono biti prilagođeno njihovom nivou znanja prema kojem se kreiraju i grupe za rad sa decom, poručila je Biljana Manić Stojanov.

Škola matematike prilagođena osnovcima i srednjoškolcima

Iz pomenute škole napominju da je veoma važno da roditelji znaju da je program ove škole prilagođen učenicima svih škola, te i da je u program uključena priprema završnih za osnovce, odnosno prijemnih ispita za srednjoškolce. Pored toga, deca će nastavu pohađati u malim grupama koje će brojati 6 do 10 članova uz prisustvo izuzetno stručnog nastavnog kadra.

Kroz program koji radimo prolazi i aktivno pripranje učenika za upise u srednju školu odnosno fakultet. Pored toga, nadarena i talentovana deca će imati prilike da matematiku rade u radnim grupama sa ostalom decom njihovog ili približnog nivoa znanja, gde će na adekvatan način moći da se pripremaju za takmičenja iz pomenutog predmeta i sve to uz prisustvo izuzetno stručnih profesora, dodala je Biljana.

U planu je da se napravi pravi centar za edukaciju i usavršavanje mladih, a novi program u ˝Smart School˝ stiže veoma brzo

Pogledajte kako je prošla prezentacija ove škole u Startit Centru

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh