I love Zrenjanin portal

  • AD POLET
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Cvetni aranžman obavezan deo poklona za slavu – 20 predloga

 Period koji je u znaku obeležavanja krsnih slava, neminovno donosi i pitanje „kakve poklone birati za domaćine“, a da oni budu originalni i primereni događaju.

Prema bontonu, domaćinu se poklanja vino a domaćici cveće, ali koje ?

Cvećara „Daruši“ predstavlja mesto koje pokreće kreativne ideje.  Ova cvećara u našem gradu posluje preko 30 godina, i danas, jednako kao i prvog dana, ulaže trud u svaki aranžman.

– Što se tiče vrste cveća, stavovi su različiti, ali je najvažnije da se ono daruje od srca i da se aranžman ili  buket usklade sa stilom osobe kojoj je namenjen, kažu u ovoj cvećari.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Tokom 30 godina naučili smo mnogo toga, ali smo i prenosili iskustva i ideje mušterijama i tako zajedno dolazili do idelanog slavskog poklona. Kada su slave u pitanju, savetujemo mušterije da piće koje se najćešće nosi domaćinu ponesu u našu cvećaru kako bismo ga upakovali zajendo sa cvećem za domaćicu i tako dobili interesantan i originalan aranžman. Pored aranžmana za domaćine, pravimo i aranžmane kojima ulepšavamo prostor.

PERSONALIZOVANE ČESTITKE

Kako bi svojim kupcima pomogli da budu originalniji cvećara daruši odnedavno nudi mogućnost izrade personalizovane čestitke.

Sve što treba da uradite je da kada poručujete cveće poručite i čestitku, izaberite dizajn koji vam se svidja (D1, D2 ili D3), zatim nam recite koje prezime biste želeli da se pojavi na čestitki i odredite datum. Molimo Vas naručite bar 3 dana unapred, poručuju iz cvećare.

Ukoliko niste u prilici da prisustvujete slavi, aranžman možete poslati slavljenicima na kućnu adresu, jer ova cvećara radi i dostavu. Za svaki aranžman preko 1000 dinara, dostava je besplatna.

Cvećara se nalazi na adresi Dositeja Obradovića 18

Telefon 023542566

20 PREDLOGA CVETNIH ARANŽMANA ZA SLAVU

cvece-za-slavu-9

cvece-za-slavu-4

cvece-za-slavu-6

cvecara-darusi-8

cvece-za-slavu-1

cvece-za-slavu-3

cvecara-darusi-7

cvece-za-slavu-7

cvece-za-slavu-2cvece-za-slavu-5

cvecara-darusi-10

Više slika cveća i aranžmana  možete pogledati na njihovoj facebook stranici

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh