I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Kada se udruže kvalitet, mašta i iskustvo – dobije se savršeni sladoled (VIDEO)

Zaštitni znak leta je definitivno sladoled, koji osvežava i zadovoljava.

Spas od letnje žege, odličan kada želimo da nas nešto rashladi i zasladi. Svakoga dana širom sveta ljudi uživaju u različitim gastonomskim čudima .

ODAKLE POTIČE SLADOLED?

Da li se i vi nekad zapitate o poreklu hrane koju jedete? Da li se nekada zapitate odale potiče sladoled?

Sladoled je italijanski proizvod, koji Italijani već decenijama spremaju po tradicionalnoj recepturi. Omiljeno letnje osveženje pravi se na hiljade načina i ima isto toliko i ukusa.

Pođite s nama na putovanje i pročitajte koje vrsta sladoleda možete da ukusite u Poslatičarnici Simon, u centru Zrenjanina, u ulici Kralja Aleksandra br. 45.

Kako je leto pred nama, uvereni smo da ćete se trkom zaputiti i isprobati sladoled od jogurta i šumskog voća, straćatele, lešnika, vanile ili čokolade, i to najvišeg kvaliteta.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Originalni ukusi su plod mašte vrednih ruka vlasnika Dimitrija Ristoskog.

Šta je to što sladoled Poslatičarnice” Simon” izdvaja od konkurencije?

– Trudimo se da ga napravimo na najbolji mogući način, da koristimo najkvalitetnije sastojke. Pokušavamo da izbalansiramo sve ukuse koji idu u određeni sladoled. Trenutno se može uživati u 18 ukusa. Dobar sladoled mora da bude prirodan, od svežih namirnica, da se pravi svako jutro i da bude kremast. Može da traje dva, tri dana, dok oni industrijski traju cele godine. Industrijski sladoledi su, za razliku od naših, puni konzervansa, štetnih dodataka i leda.

Kako kažu u poslastičarnici Simon, prioritet im je da budu prepoznatljivi po kvalitetu, stoga sladolede prave od prirodnih sastojaka, velike količine svežeg mleka kao i najboljeg voća.

Tradicija duga 8 decenija

Već 8 decenija poslatičarnica Simon nudi kvalitetne sladolede. Kremaste baze u koje dodaju komadiće voća ili kolača kako bi dobili intezivniji ukus čine ovaj sladoled pravom poslasticom.

Prirodan, ukusan i ručno napravljen sladoled

 

Kada se udruže kvalitet, mašta i iskustvo – dobije se upravo savršeni sladoled!

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh