I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

20 vrsta sladoleda – različitog ukusa od svega što ste do sada probali

U ovim toplim danima, nema ništa lepše nego zasladiti se i rashladiti sladoledom. 

Magično zadovoljstvo

Ne možemo mu odoleti, posebno u letnjim mesecima, kada nam služi kao idealno osveženje.

Kada pomislite na sladoled (a kladimo se da po ovoj vrućini praktično stalno mislite na njega), na pamet vam padaju čokolada, vanila, bajadera, lešnik, višnja – jogurt, bounty, malina, banana…)

Sladoledi iz poslastičarnice Arena Vam pružaju magično zadovoljstvo i uživanje kojem je teško odoleti.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Odlični ukus i uživanje, koje u sebi nose sladoledi sa dodatkom mleka, voća i probranih sastojaka vrhunskog kvaliteta, čine da su Arena sladoledi neodljivi.

Proizvodnjom ukusnih sladoleda i kolača, po najnovijoj italijanskoj recepturi, poslastičarnica Arena je brzo privukla mnoge sladokusce i postala popularno mesto za druženje i osveženje.

Posetioci imaju priliku da uživaju i u prijatnom ambijentu, ali i u vrhunskoj usluzi. Moderno uređen ambijent idealan je za uživanje sa prijateljima, uz  sladoled ili šolju vrhunske kafe i ukusne kolače.

Širok spektar ukusa

Poslastčarnica Arena u svom asortimanu nudi čitav spektar ukusa i oblika koji će zadovoljiti različite ukuse. Svi sladoledi u poslastičarnici Arena su originalni i potpuno drugačiji od onoga što ste do sada probali.

Možete probati ukupno 20 različitih vrsta sladoleda , od kojih su 3 nove vrste, koje su brzo postale popularne ovog leta: đanduja, pistać i štrudla sladoled.

Bez obzira na to da li konzumirate sladoled sami, sa Vašom porodicom ili u društvu, sladoledi iz poslastičarnice Arena su tu da svaki Vaš trenutak učine magičnim!

 


Kada prolazite Magistralom, zastanite na tren, odvojite trenutak za sebe i uživajte u vrhunskim sladoledom, ali i sjajnim akcijama koje je Arena pripremila za sve posetioce.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh