I love Zrenjanin portal

  • Basicline
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

„Focus“ : Promocija stranih jezika na Danima piva

Zrenjaninska Škola stranih jezika „Focus“ organizovala je sinoć u centru grada, na otvorenom, prezentaciju svojih programa za učenje stranih jezika.

Uz kreativno druženje sa decom i roditeljima, svi koji su bili zainteresovani mogli su na licu mesta da porazgovaraju sa predavačima i saznaju na koji način se mogu uključiti u učenje engleskog i brojnih stranih jezika koje „Focus“ ima u svojoj ponudi.

Uz balone i dobro raspoloženje, predavači škole družiće se i večeras sa Zrenjanincima u bašti ispred tržnog centra „Renesansa“ od 18 do 20 časova.

 1

Jučerašnje druženje bilo je lepa prilika da roditelji dobiju neophodne informacije o upisu najmlađih u novu školsku godinu, a su deca imala mogućnost da se upoznaju sa budućim profesorima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

„Svake godine, u okviru Dana piva, organizujemo različite zabavne sadržaje kako bi se predstavili budućim učenicima. I prethodnih godina smo organizovali prezentacije, mini koncerte sa našim polaznicima, a sada smo pripremili nagradnu igru u kojoj su učesnici mogli osvojiti vredne nagrade: besplatne kurseve, popuste i časove jezika po izboru“ izjavila je za naš portal PR menadžer škole stranih jezika „Focus“ Dina Tomašev.

 9

Kažu da je čovek bogat onoliko koliko stranih jezika zna, a početak nove školske godine je idealna prilika za učenje novih ili usavršavanje stečenih znanja. Zbog toga se, u ovom periodu, sve veći broj roditelja odlučuje na upis mališana na neki od kurseva.

Bitno je za da deca što ranije krenu sa učenjem stranog jezika kako bi ga zavolela i uspostavila vezu sa njim. Dok su mali oni najlakše uče i najbolje upijaju nova znanja i veštine“ dodala je Tomašev.

 6

Iz škole „Focus“ poručuju i da „znanje ne zna za godine“, zbog čega sve generacije pohađaju njihove tečajeve prilagođene potrebama, uzrastu i željama.

Škola stranih jezika „Focus“ nudi učenje više stranih jezika – engleski, nemački, španski, francuski, italijanski, ruski, mađarski su samo neki od njih. Interesantno je da se deo nastave održava na interaktivnim, “pametnim” tablama koje zahvaljujući multimediji, višestruko ubrzavaju učenje kod polaznika.

7

Sve informacije o upisu, radu, uslovima kao i test provere engleskog znanja, mogu se pronaći na web stranici  škole www.focusschool.rs .

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh