I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Malac Genijalac raspisuje novi konkurs za upis mališana

Školica mentalne aritmetike i centar za edukaciju ˝Malac Genijalac˝ vrši upis treće generacije novih članova.

Upis i testiranje dece za decembarske grupe vrši se svakog radnog dana 18-20 časova u prostorijama škole u ulici Jevrejskoj br. 3a.

Nakon završetka osnovnog kursa, učenici školice ˝Malac Genijalac˝ odmah nastavljaju da pohađaju napredni kurs mentalne aritmetike, a u decembarskoj grupi ćemo imati prilike da upišemo 3. generaciju polaznika naše škole, poručili su iz Malca Genijalca.

Uspeh škole prepoznalo Ministarstvo prosvete

Kako iz školice malac genijalac navode, veoma su ponosni na svoj dosadašnji uspeh, kao i uspeh mališana koji je pogađaju, ali i na činjenicu da su uspostavili saradnju sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Podrška od strane Ministarstva prosvete predstavlja još jedan korak u razvoju i napretku “Malca Genijalca“, otvara vrata za saradnju različitih vrsta sa školama i nastavnim kadrovima, kao i ogroman korak u popularizaciji mentalne aritmetike u ovim krajevima. Svakako smatramo da je interesovanje u Zrenjaninu jako veliko i da se u budućnosti očekuje još veći porast interesovanja, dodali su.

Malac Genijalac izbacio knjigu o mentalnoj aritmetici

Još jedan veliki doprinos popularizaciji mentalne aritmetike u ovom delu sveta, “Malac Genijalac“ učinio je i kroz izdavanje knjige“Mentalna aritmetika“, koja je predstavljena promocijom na Sajmu knjiga u Beogradu, a od tada je i zvanično u prodaji.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Knjiga “Mentalna aritmetika“ čiji je autor Danica Banzić, master učitelj mentalne aritmetike, a koja je izdata od strane izdavačke kuće “Finesa“, ima za cilj da što veći broj ljudi, prvenstveno roditelja, ali i svih onih koji bi želeli da saznaju o pojmu i značaju mentalne aritmetike, upozna sa ovom naukom, približi mentalnu aritmetiku i dočara način rada programa “Hikari“ i škole “malac Genijalac“.

Sve nabrojano još jednom je pokazalo da se “Malac Genijalac“ velikom brzinom razvija, širi i usavršava, ali i da preduzima značajne korake kada je mentalna aritmetika u pitanju.

Za zrenjaince, decembarski upisni rok, još jedna mogućnost da zakoračite u svet mentalne aritmetike.

Pratite Malca Genijalca na fejsbuku:

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
Slot Club Kentucky
Halo Taxi Zrenjanin
Diksi Picerija
  • Divider

  • Divider
Na vrh