I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Škola „Focus“: Upis do kraja septembra i pregršt akcija za polaznike

U Školi stranih jezika „Focus“ počeo je upis u novu školsku godinu, a za nove polaznike kao i one koji nastavljaju pohađanje nastave, pripremljena su brojna iznenađenja.

Ona se pre svega odnose na pristup izvođenja nastave („peti“ aspekt učenja jezika), opremu za savremenije učenje jezika, akcije za plaćanje i još dosta pogodnosti koje će zainteresovanim polaznicima biti prezentovane u samoj školi.

Upis je počeo 15. avgusta i trajaće do kraja septembra.

focus-cas

– Pre nego što „načnemo“ novu školsku godinu, želimo još jednom da istaknemo i čestitamo našim polaznicima ostvareni uspeh, onima koji su položili ispite za dobijanje međunarodnih diploma Kembridž univerziteta, od PET-a do CPE, kao i Gete isntituta. Oni su rezultat našeg rada i zato očekujemo još jednu uspešnu školsku godinu sa najboljim rezultatima naših kandidata, kaže za portal Svetlana Tomašev, vlasnica Škole „Focus“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Novina u novoj školskoj godini koja se odnosi na kurseve, jeste trajanje časova za odrasle. Po novim pravilima – minimum trajanja jednog časa je od 75 do 95 minuta. Nastava se održava dva puta nedeljno.

NIKADA NIJE RANO, A NI KASNO ZA UČENJE STRANOG JEZIKA

Jedna od čestih rečenica koju možete čuti pri poseti ovoj školi glasi da „nikada nije rano, a ni kasno za učenje stranog jezika“. Upravo je ovo podsećanje roditeljima dece koja već imaju 4 ili 5 godina, da se upisujući dete na časove engleskog ili nemačkog jezika, sami uvere koliko je učenje u školi Focus zabavno i dinamično, a rezultati vidljivi već posle prvog časa.

– Vrlo smo ponosni na naše najmlađe u školi a to je grupa predškolaca koja uči engleski jezik, i nova predškolska grupa čije nas je formiranje sve oduševilo, a čine je mališani koji u tim godinama već uče nemački jezik, kažu u „Focusu“.

flajer-ya-decu
Činjenica da je nemački počeo da se uči kod najranijih uzrasta, pokazuje da roditelji mahom razmišljaju o odlasku u zemlje nemačkog govornog područja, zbog čega svoju decu pripremaju na vreme. Ovo se naročito odnosi na one koje posao u inostranstvu već čeka, a sve što im nedostaje jeste upravo poznavanje jezika i posedovanje diplome.

– Posebno interesovanje naših sugrađana prethodne godine bilo je za nemački i mađarski, zbog čega smo pripremili posebnu ponudu za medicinske radnike koji žele da nauče nemacki jezik. Za one koji budu upisali kurs nemačkog jezika, škola „Focus“ ove godine obezbediće udžbenike potpuno besplatno, kaže naša sagovornica.

flajer

 

SPECIJALIZOVANI KURSEVI ZA RAZNE PROFESIJE

Školu „Focus“ odlikuje fleksibilnost i prilagodljivost zahvaljujući nastavnom kadru. Od prošle godine polaznici su imali zahteve za posebnim oblastima učenja stranog jezika za marketing, bankarstvo, ekonomiju, mašinstvo, studije u inostranstvu, fitness, poslove na kruzerima, pravo i još niz drugih profesija.

– Naši predavači su vrlo brzo prihvatili kurseve koji su specijalizovani za određene vrste profesija. Ovakvi zahtevi predstavljaju izazove i podstiču nastavnike da se konstantno usavršavaju i maksimalno posvete svakom kandidatu, kaže Svetlana Tomašev.

flajer-focus

ŠKOLA STRANIH JEZIKA “FOCUS”

PUPINOVA 16, Zrenjanin

023/512 255

www.focusschool.rs

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh