I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Škola „Focus“: Počinju Letnji intenzivni kursevi stranih jezika

U Školi stranih jezika „Focus“ počinje novi ciklus Letnjih intenzivnih kurseva stranih jezika. Ponuda podrazumeva sticanje znanje od A1 do B1 nivoa kroz fond od 30 časova.

Tako je sada na raspolaganju sjajna prilika da se stekne početno znanje za opšti, poslovni, konverzacijski i ostale vrste kuseva.

– Svako leto tradicionalno organizujemo ubrzane kurseve sticanja znanja svih jezika – od engleskog, nemačkog, italijanskog, mađarskog, francuskog do ruskog i ostalih. Važno nam je da budući polaznici imaju podatak da se tokom Letnjih intenzivnih kurseva početno znanje nekog jezika stekne  za 6 nedelja, za razliku od redovnih kurseva kod kojih se to isto znanje stekne za 4,5 meseca, kažu u Focusu.

Thank you in different languages
U Školi Focus ove kurseve nazivaju idealnom prilikom za sve koji imaju želju da steknu početno znanje, naročito one koje u narednom periodu očekuje kontakt sa inostranstvom bilo kao turiste ili kao radnike.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

– Ovi kursevi će dobro doći građanima koji podnose zahtev za mađarski pasoš, medicinskim radnicima koji odlaze na privremeni rad u evropske zemlje, zatim onima koji rade kod stranih investitora, ali i osobama koje su oduvek imale želju da nauče onaj početni konverzacijski nivo za bezbrižnu komunikaciju u inostranstvu, pojasnili su u ovoj školi.

Naročita prednost jesu cene ovih kurseva koje se kreću već od 90 evra, a kurs je značajno jeftiniji ukoliko se časovi pohađaju u prepodnevnoj smeni. Jedan čas traje 60 ili 90 minuta, u zavisnosti od dogovora polaznika i predavača.

Po završetku kursa, svaki polaznik dobija sertifikat jednak kao kod pohađanja redovnih kurseva.

Letnji intenzivni kursevi trajaće od 1. juna do 25. avgusta, a kandidati se najkasnije mogu prijaviti 15. juna, pozivanjem brojeva 023/512-255 i 060/0207-316, ili mogu otići lično u školu, u Pupinovoj ulici broj 16.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh