I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Škola engleskog Helen Doron upisuje nove polaznike

Škola engleskog Helen Doron Zrenjanin je počela upis za narednu školsku godinu.

Helen Doron

Roditelji koji upisuju decu uzrasta od 2 do 4 godine na kurs za učenje stranog jezika, svesni su da je to optimalno vreme za početak učenja. Ovi roditelji su takođe svesni kolika je uloga engleskog jezika u budućnosti njihove dece. Za decu predškolskog uzrasta ne postoji veliki izbor kurseva za učenje engleskog jezika, ali kada birate program za svoje dete, morate voditi računa da je metodologija podučavanja dosledna i da daje rezultate.

Helen Doron 2

– S ponosom možemo reći da je uspeh i znanje dece, koja su sa nama proteklih godina, veliko i na zavidnom nivou. Naši polaznici sa lakoćom prate nastavu u svojim redovnim školama, a na međunarodnim ispitima pokazuju izuzetne rezultate – ističe Dragana Vukoje, profesorica u školi Helen Doron.

Helen Doron

 

Svega ovoga ne bi bilo da nije uključen čitav tim ljudi koji razvijaju Helen Doron nastavne programe, kao ni naših nastavnika i roditelja dece, koja pohađaju školu Helen Doron. Nastavnici, roditelji i staratelji igraju ključnu ulogu u iskustvu učenja kod dece. Za dugotrajno učenje deci je bitno da samopouzdanje i sigurnost koje grade kroz odnose sa bliskim ljudima koji ih okružuju u trenucima učenja.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

– Mi deci nudimo takvo okruženje. Deca su u našim školama opuštena i željna znanja, jer ga usvajaju isključivo kroz igru i pozitivan podsticaj. U toku maja i juna možete dovesti vaše dete i uveriti se u sve što tvrdimo za našu skolu. Iskoristite promotivan period i pridružite nam se – dodala je Dragana Vukoje.

Za sva pitanja slobodno kontaktirajte Vaš Helen Doron tim: 063 77 523 25 ili 023 569190

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh