I love Zrenjanin

  • Centar Lux
  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Škola engleskog „Helen Doron“: Besplatan čas u junu

Helen Doron škola engleskog jezika posluje uspešno već sedam godina u Zrenjaninu. Ona je deo čuvenog franšiznog lanca škola engleskog jezika Helen Doron, koji postoji već 27 godina u svetu. Prvog juna ove godine, pred prepunim Sava centrom, proslavila je 15 godina postojanja Helen Doron metode u Srbiji.

 MALISANI

– Helen Doron nudi kurseve govornog engleskog jezika za decu od tri meseca do osamnaest godina. Metod učenja je brz, zabavan i muzikalan. Deca sa lakoćom usvajaju engleski jezik, zabavljajući se, pevajući i grajući se. Jezik se uči kao maternji, jer na časovima simuliramo englesko govorno okruženje. Samo tako, deca mogu usvojiti drugi jezik, jer su aktivni učesnici na času koji se igraju, pevaju i druže isključivo upotrebljavajući engleski jezik. Ovakav vid usvajanja jezika nikada nećete videti u uobičajenim učionicama! Kod nas deca rado dolaze na časove, jer podstičemo njihovu kreativnost, maštu i prirodnu želju za usvajanjem novih znanja. Takmičenje, rivalstvo i rečenice poput „ Ne znaš!“ ili „Nije dobro!“,  ne postoje kod nas – kaže profesorica engleskog, Dragana Vukoje.

MALISANI

– Takođe, u našoj školi, deca uzrasta od jedanaest do osamnaest godina pohađaju programe namenjene tinejdžerima, koji su usklađeni sa evropskim standardima i pripremaju polaznike za polaganje prestižnih Cambridge ispita – dodaje profesorica Maja Petkanić.

Helen Doron Kembridz sertifikat

Škola Helen Doron nudi posebnu pogodnost u toku juna, kada zajedno sa svojim detetom možete prisustvovati besplatnom demo času i lično se uveriti u efikasnost i jedinstvenost metode koju vam nudimo.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

 Helen Doron kids love it

Dobro nam došli!

Helen Doron Early English Learning Centre „Let’s Go!“

Slovačka 10, 23000 Zrenjanin

Tel : 023/569-190 Mob: 063/8317-905, 063/8840-377

Možete nas kontaktirati i putem fb stranice Helen Doron Zrenjanin.

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh