I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Auto centar Cune

Škoda se u 2014. godini odlično pozicionirala u Zrenjaninu

Tradicionalno praznično izlaganje Škodinih automobila u prodajnom objektu Univerexport, privuklo je juče pažnju velikog broja Zrenjaninaca.

Naviknuti na novogodišnja sniženja i akcije, potencijalni kupci razgledali su dva atraktivna Škodina modela i interesovali se o uslovima kupovine.

– Danas smo u Univerexportu izložili Fabiu kao stariji Škodin model i Rapid Spaceback koji pripada seriji novih modela. Koliko god radimo promocije, ova dva modela pored Octavie uvek privuku najveću pažnju. Javna promocija je prilika da ispratimo stari model Fabie budući da nam uskoro dolazi nova, redizajnirana verzija. Svi modeli su na akciji i duže vreme se prodaju po sniženim cenama, rekla je Snežana Jovanov, menadžer prodaje Auto centra „Cune“.

cune-1

cune2

cune3

cune4

U ovom centru kažu da će 2014. godinu ispratiti sa veoma dobrim rezultatima. Škoda se odlično pozicionirala u Zrenjaninu kako kod fizičkih tako i kod pravnih lica.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Za 2015. godinu najavljuju brojne zanimljivosti za kupce, a prva će biti promocija nove Škode Fabie u okviru koje će biti organizovana i test vožnja.

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh