I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Auto Centar Cune

Škoda najboljim odnosom cene i kvaliteta osvaja posetioce manifestacija

Auto centar Cune i ove godine predstalja besprekorna Škodina vozila na manifestacijama u Banatu. Ova vozila plenila su pažnju na nedavno održanoj manifestaciji Pile fest u Žitištu.
skoda-fabia-srbija-cena

– Auto Centar Cune je u proteklih 5 godina veliki poštovalac i prijatelj ove manifestacije, trudimo se da svake godine izložimo naše najatraktivnije, najtraženije i najnovije modele iz Škodine palete vozila na ovoj i mnogim drugim manifestacijama u Zrenjaninu i okolini, istakli su iz ovog renomiranog auto centra.

skoda-srbija-superb-fabia-zrenjanin

Nova Fabia i Novi Superb i Škoda Octavia A7

Žitiste kao opština je važan deo tržista u kome se trudimo da se sto bolje pozicioniramo i da zauzmemo što bolje mesto, a sama manifestacija nam povećava mogućnost za to. Ove godine smo se odlučili da izložimo tri modela iz Škodinog asortimana koja su ujedno i nešto najnovije što je Škoda plasirala na tržistu, u pitanju su Nova Fabia i Novi Superb i Škoda Octavia A7.

PerSu marketi

Ovi modeli su već izazvali posebnu paznju i interesovanje prvo na svetskom tržistu. a zatim i kod nas. Sigurnost svih putnika je prioritet u Škodi, ovaj beskompromisan standard važi za sve klase vozila od gradskog automobila Škoda „Citigo“, do našeg borca Škoda „Superb“.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Novi mali automobil Škoda „Fabia“ jasno pokazuje koliko se naglasak stavlja na Škoda sigurnosne sisteme. Model treće generacije nude niz sigurnosnih inovacija koje su do sada bile rezervisane samo za veće automobile, što znači da je naša Skoda „Fabia“ neuporediva sa bilo kojim malim automobilom izvan Wokswagen Grupe.

Svih sedam modela ovog proizvođača nagradjeni su najvišom ocenom od pet zvezdica na testovima Erro NCAP, a i sama Fabia je početkom novembra dobila najveću ocenu.

ŠKODA SUPERB

Škoda „Superb“ je drugi model koji ovde mozete videti, sa njim ujedno najvljujemo i dolazak treće generacije ovog modela. Ovaj model je sinonim za najkvalitetnije vozilo iz Česke u posledjih 14 godina. Nova Skoda Superb prevazilazi sve što je Škoda ikada proizvela i ukazuje na budućnost brenda.

skoda-superb-2015

Naziv modela potiče od latnske reči “Superbus” što znači “ponosan” ili “dostojanstven”.

Danas je Superb jedan od najboljih i najuspešnijih modela automobila i pripada samom vrhu atuomobilske ”srednje klase”.

nova-skoda-superb

Treća generacija je Škoda „Superb“ je dostigla novi nivo u smislu dizajna i tehnologije. Škoda je potpuno redizajnirana i sadrži najnovije inovacije Skoda dizajnerskog tima.

Nadprosečna veličina ptničkog prostora još jednom je povećana, nanovi Superb je dobio inovativne tehnologije, porstrani interijer, inovativni sistem pomoći vezanih za bezbednost, okrženje i bezbednost moćni Euro 6 motor i Škoda tipični „Simply clever“ detalji pomeraju ovaj automobil ka samom vrhu automobilsle srednje klase.

Ukoliko ste propustili manifestaciju u Žitištu, ne zaboravite da svi gore navedeni modeli mogu da se pogledaju i u novootvorenom auto salonu „Cune“ u ulici Dimitrija Tucovića 45 u Zrenjaninu.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh