I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Auto centar Cune

„Škoda“ i dalje pod budnim okom Zrenjaninaca

Interesovanje za „Škodine“ modele Rapid i Octavia A7 ne jenjava od momenta kada su se pojavili na tržištu, kažu u auto salonu „Auto centra Cune“ koji zastupa prodaju  i servisiranje automobila ovog brenda u Zrenjaninu i Kikindi.

Pored ova dva modela u klasi limuzina, model koji godinama održava visoko mesto u potražnji malih gradskih automobila zauzima „Škodina“ Fabia.

U prodajnom salonu „Auto centra Cune“ u Zrenjaninu ovih dana izložena je i snažna „Škoda“ Superb u verziji karavana. Zadovoljni interesovanjem, menadžeri prodaje kažu da ulažu napore da kupovina „Škodinog“ modela bude povoljna i brza zbog čega se kupcima nudi nekoliko pogodnosti.

skoda superb karavan auto centar cune

Moćna „Škoda“ Superb u karavan verziji privlači dosta kupaca

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

TESTIRAJTE BUDUĆI AUTOMOBIL

Najbolji način da kupac „oseti“ rad automobila i udobnost vožnje jeste proba jednog od test vozila iz voznog parka ovog auto centra. Prilikom probne vožnje, kupci imaju priliku da probaju performanse automobila, njegove komande i osete njegovo ponašanje na putu. Probna vožnja se zakazuje kontaktiranjem jednog od menadžera u prodajnom auto salonu putem brojeva 023/523.396, 060/053.58.28.

ZAMENA STAROG AUTOMOBILA ZA NOVI

Vozači koji žele da se ponove novom „Škodom“ a poseduju staro vozilo bilo koje marke, kojeg žele da se oslobode, mogu iskorisiti ovu odličnu pogodnost. Nakon procene vrednosti starog vozila, vlasnik u vrlo kratkom roku dobija informaciju o visini iznosa preostalog do kupovine nove „Škode“.

POVOLJNE KREDITI SA KAMATAMA OD 5,9%

„Auto centar Cune“ ima aranžmane sa velikim brojem poslovnih banaka i kupcima ostavlja mogućnost izbora. Međutim, u prvi plan ističu kreditne linije koje se teško odbijaju, jer neke od njih imaju izuzetne kamate od 5,9%.
„Ovih dana su popularni poljoprivredni krediti koje realizujemo sa „Pro credit bankom“, i svi naši dosadašnji korisnici su zadovoljni uslovima koje su dobili“, kažu menadžeri u prodajnom salonu.

octavia A7 auto centar cune

Najtraženiji model – „Škoda“ Octavia A7

Nakon odabira modela i željenog paketa opreme, kupci brigu o prvoj registraciji mogu u potpunosti prepustiti ovoj firmi koja priprema kompletnu dokumentaciju za dobijanje tablica.

IZLOŽBENO PRODAJNI SALON “AUTO CUNE”

NIKOLE PAŠIĆA 44, ZRENJANIN

Radno vreme od 08-16h, subotom 8-14h

Kontakt telefon 023/523.396, 060/053.58.28
www.autocentarcune.rs   email : skodaautozr@gmail.com

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh