I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Skladan život u srcu grada

Sa tradicijom dugom preko 26 godina u prodaji keramičkih pločica i opreme za kupatila kompanija „Keramika Jovanović“ se upustila u novi poduhvat, nove poslovne vode i to kao investitor. Iskreno verujemo da će ovaj velelepan, ultra-moderan stambeno-poslovni objekat „Harmonija“ biti početak uspešnog putovanja kroz svet „pametnih zgrada“.

Sa željom da od svog stambenog prostora stvorite okruženje koje će odisati toplinom, lepotom i funkcionalnošću, a pre svega opremljeno najsavremenijim pametnim sistemom upravljanja i kontrole, projektovali smo za vas stambene jedinice u skladu sa svetskim trendovima u ovoj oblasti. Vaš dom smo učinili i bezbednim i efikasnim. Osvetljenje, roletne, sigurnosni sistemi (alarmi), sistem grejanja i klimatizacije, sigurnosne kamere i drugi opcioni sistemi se povezuju u jedan koji se uspostavlja pomoću tehnologije „mreže pametnih uređaja“. Ovako povezanim uređajima je moguće upravljati pomoću aplikacije na mobilnom telefonu, tabletu ili računaru, kao i kontrolnim tasterima u samim prostorijama.

Kada kažemo „Grad na dohvat ruke“ zaista je to tako. Pažljivo odabrana lokacija, u neposrednoj blizini strogog centra grada i svih ostalih sadržaja olakšavaju život i kretanje uživaoca stanova i korisnika lokala. Ne treba nikoga da zabrine ni blizina magistrale jer se u skorije vreme planira i izmeštanje ovolike frekvencije saobraćaja na obilaznicu oko našeg grada. Potpuno izostaje i saobraćajna buka ugradnjom posebno izrađene stolarije sa staklima od nekoliko komora koje svu gradsku vrevu ostavljaju sa druge strane zidova.

Ono što posebno izdvaja našu zgradu je ne samo njena spoljašnjost, nego i unutrašnjost stanova. Prilikom izgradnje su korišćeni materijali sa vrhunskim performansama. Za stambene jedinice odabrane su keramičke pločice izuzetnog kvaliteta, italijanskih i španskih brendova. Ugrađeni parketi svojom prirodnom teksturom drveta čine skladnim prelaze i spajanje svakog dela prostora i potpuno odgovaraju svim stilovima koje ćete upotrebiti pri konačnom opremanju.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Smart Home sistem Harmonije vam omogućava da osetite brojne prednosti modernog okruženja:

Ušteda energije

Sistem Harmonije je energetski efikasan, pre svega zato što koristi uređaje sa velikim stepenom iskorišćenosti, a uz pomoć svoje automatizacije, omogućava da se ona dodatno poveća. Ovo podrazumeva optimalno podešavanje ugla roletni tako da se poveća osvetljenost prostorije ili automatsko gašenje grejanja kada niste kod kuće. Isto tako, možete programirati osvetljenje da se automatski isključuje kada izlazite iz prostorije čime ćete postići značajnu uštedu u potrošnji energije. Režijski troškovi zgrade će, takođe, biti smanjeni zahvaljujući upotrebi senzora pokreta koji će uključiti rasvetu u delovima hodnika u kojima ima prisutnih lica.

Daljinsko upravljanje svim sistemima sa jednog mesta

Povezanost svih uređaja u jednu mrežu je veliki korak napred što se tiče upravljanja pojedinim sistemima vašeg doma. Sve što je potrebno je jedna aplikacija na mobilnom telefonu, tabletu ili računaru (uz pristup internetu) i vrlo jednostavno možete da kontrolišete pametne uređaje u vašem domu i da njima upravljate na daljinu. Ukoliko je izuzetno vruć dan, možete uključiti klima uređaj dovoljno ranije kako biste osvežili stan pre nego što se vratite sa posla. Ako ste krenuli na put, a niste ugasili svetla, peglu ili neki drugi električni uređaj – vrlo lako i jednostavno to možete učiniti i iz auta uz samo par klikova.

Maksimalna bezbednost doma

Smart Home sistem sprečava slučajne požare koji nastaju zbog nepažnje, a mogu imati katastrofalne posledice. Bezbednost ukućana i materijalnih stvari dobija novu dimenziju. Mogućnost daljinskog otključavanja ulaznih vrata zgrade i dostupnost snimaka video nadzora u svakom trenutku stvaraju bezbednije i rasterećenije okruženje.

Bolja funkcionalnost uređaja

Smart Home sistem omogućava bolju funkcionalnost uređaja i vaš život čini znatno lakšim i ugodnijim. Npr. ne morate brinuti da li će biti tople vode kada se vratite sa poslovnog puta. Bojler možete uključiti ranije kako bi sve bilo spremno za vaš dolazak ili ga isprogramirati da se uključuje u tačno određeno vreme.

Zaštita životne sredine

Kako Smart Home sistem Harmonije racionalno troši energiju i uopšte smanjuje potrebu za proizvodnjom električne energije, on aktivno doprinosi očuvanju okoline. U samoj izgradnji objekta posebno se vodilo računa o kvalitetno projektovanim i ugrađenim materijalima, kao i termoizolaciji objekta što su osnove racionalnog korišćenja sistema hlađenja i grejanja čime se pozitivno utiče na zaštitu životne sredine.

Različita kvadratura stanova je namenjena kako mlađim parovima, tako i porodicama sa decom. Takođe je obezbeđena podzemna garaža, kao i parking mesta na otvorenim površinama. Eksterijer zgrade je takođe posebno osmišljen kako bi trenuci boravka van zgrade, u njenoj blizini, bili što prijatniji, a pogled sa balkona i terasa doprineo posebnom osećaju opuštenosti.

U centar celokupnog projekta postavljena je porodica i sve vrednosti koje porodica kao takva nosi sa sobom. Ovo je prostor koji predstavlja malu oazu u kojoj će svaki korisnik pronaći svoje parče neba pod suncem. Harmonija je mesto koje se zove domom.

Obezbedite sebi savršeno mesto za život.

Sve informacije o stanovima i lokalima koji su na raspolaganju možete dobiti putem broja telefona 063 543 128 ili mail adrese: prodaja@harmonijazr.rs

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh