I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Sjajna vest za roditelje – pelene i maramice GRATIS

U lancu prodavnica „TSV diskonti-Kasica S“ nedavno je pokrenuta društveno odgovorna akciju darivanja tek rođenih beba pelenema i vlažnim maramicama.

Rešeni da pokažu gest dobrodošlice novorođenim bebama, oni su proceduru za dobijanje pelena maksimalno pojednostavili.

pelene-tenera

– Sve što je potrebno da roditelji urade ukoliko žele da na licu mesta dobiju paket pelena i maramica, jeste da donesu originalnu Otpusnu listu iz porodilišta, i fotokopiju iste koja će ostati u našoj evidenciji. Roditelje molimo da ovu pogodnost iskoriste najkasnije 30 dana od rođenja bebe, poručuju u „TSV diskontima“.

Važno je i napomeniti da akcija nije uslovljena kupovinom, već je dovoljno doći i uz navedenu dokumentaciju preuzeti paket. U paketu se dobijaju Tenera pelene 2, i pakovanje vlažnih maramica od 64 komada.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Kako kažu u ovim diskontima, akcija će trajati do daljnjeg.

ZRENJANIN Koče Kolarova 56 (zgrada Lesnine), Cara Dušana 84, Tržni centar Bagljaš, Miletićeva 16, Baranjska 12, Mošorinska 71, Hunjadi Janoša 86-Mužlja, Braće Barnić bb-Melenci, Veljka Vlahovića 24-Žitište, Vožda Karađorđa 80-Sečanj, Maršala Tita 7-Ečka, Vuka Karadžića-Perlez, Janka Čmelika bb-Aradac, Partizanaska 65-Elemir

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh