I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Vikend akcija u Simpu

Ukoliko planirate kupovinu novog nameštaja, potražite ga u SIMPU. Širok asortiman proizvoda pruža brojne mogućnosti za uređenje vašeg doma i poslovnog prostora.

Omega

U SIMPO salonima, od 9. do 11. jula 2021. godine, očekuje vas fantastični popust od -25% na program kožnih garnitura. Akcija podrazumeva prodaju ugaonih i sastavnih garnitura u koži sa zaliha, kao i prodaju po sistemu „Robe poručene unapred“, sa rokom isporuke od 30 do 60 dana. Popust važi za plaćanje gotovinom, virmanom i platnim karticama.

Metropoliten

Tokom jula u SIMPU možete ostvariti sjajne gotovinske popuste na celokupan asortiman:

-15% na garniture, klik-klak ležajeve, kaučeve, fotelje, taburee, stolice i krevete u štofu,
-15% na pločasti nameštaj,
– 20% na garniture, fotelje, taburee, stolice i krevete u koži,
-20% na dušeke i dopunski asortiman proizvoda.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Viktorija

Lino

Postanite član SIMPO loyalty programa i iskoristite povoljnosti koje vam omogućava. Svaki kupac – fizičko lice može dobiti loyalty karticu, bez obzira na iznos trenutne kupovine i ostvariti dodatne popuste od 2% i 5%, u zavisnosti od vrednosti kupovine. Više informacija o tome potražite u SIMPO salonima i na www.simpo.rs.

Sva kupljena roba čija je vrednost preko 25.000 dinara prevozi se besplatno do 30 km od salona. Montaža je besplatna za svu robu, bez obzira na njenu vrednost.

SIMPOV salon u Zrenjaninu, nalazi se na adresi Kralja Aleksandra I Karađorđevića br. 21. Radno vreme je od 9 do 20 h svakog radnog dana, subotom od 9 do 18h.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh