I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Shopping Family: Najveća robna kuća u Zrenjaninu privlači veliki broj kupaca (VIDEO)

Najveća robna kuća u Zrenjaninu i okolini, Shopping Family, nedavno je počela sa radom u centru Zrenjanina, u zgradi Vojvođanske banke.

Na rafovima radnje nema čega nema. Garderoba za sve uzraste i polove, akcesoari, obuća, alati, igračke, alati, posuđe, rasveta, zavese… nemoguće je sve nabrojati.

– Ovakav objekat nemate ni na jednom mestu i po tome se razlikujemo od konkurencije. Sa pristupačnim cenama omogućujemo ljudima svakodnevnu kupovinu i nadamo se da ćemo tako opravdati slogan „Niske cene svaki dan“. Nećemo se boriti sa akcijama, već ćemo omogućiti Zrenjanincima da u svakom trenutku mogu da pronađu artikal po povoljnim cenama, a ne da čekaju godišnja ili mesečna sniženja – kaže Shu Wei, preduzetnik iz Kine, koji zajedno sa suprugom vodi ovu robnu kuću u centru Zrenjanina.

Robna kuća trenutno ima 28 zaposlenih, koji brinu o tome da svaka želja kupca bude ispunjena.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Otvarajući nova radna mjesta kompanija Shoping Family je pokazatelj da se i u uslovima krize uz pravi koncept, poznavanje potreba tržišta i analitičan pristup poslovanju mogu belžiti pozitivni poslovni rezultati.

Robna kuća je otvorena 13. juna i brzo je privukla veliki broj kupaca, koji svakodnevno dolaze. Prodajni prostor se prostire na 2.500 kvadratnih metara i nudi preko 10.000 različitih artikala. Interesantno je da polovina proizvoda stiže iz Kine, dok je druga polovina iz sledećih zemalja: Turska, Italija, Mađarska, Francuska i Srbija.

RADNO VREME

Ponedeljak – subota 8 – 21 h

Nedelja 9 – 17 h

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh