I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Rukavice, kape i šalovi za celu porodicu na jednom mestu

Jedna od najvećih briga, kada dođe zima, je kako da zadržimo telesnu toplotu i sprečimo smrzavanje tela kada smo napolju.

Kako bismo sprečili da hladnoća utiče na naše zdravlje obavezno treba da se utoplimo i stavimo šal, a ruke i uši obavezno da zaštitimo kapom i rukavicama.

Zimski aksesoari kao što su kapa, šal, rukavice, grejači odlični su saborci protiv hladnoće.

Robna kuća Shopping Family ima veliki izbor zimskih aksesoara u svim mogućim bojama i modelima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

KAPA ZAOKRUŽUJE ZIMSKI STAJLING

Kapa je naročito važna, jer preko glave možemo da izgubimo više od 70 procenta telesne toplote. Takođe, ona štiti uši od smrzavanja. jer su one podložne promrzlinama. Stavite kapu i izađite napolje bez brige da će vas hladno vreme iznenaditi. Kape, šeširi, beretke: postoji toliko modela kapa u Robnoj kući Shopping Family da ponekad ne znamo za koji da se odlučimo.

One su odlične za čuvanje frizure, skrivaju nam sinuse od direktnih naleta vetra i što je najbitnije – zaokružuju svaki stajling.


U Robnoj kući Shopping Family takođe imate veliki izbor kapa, kačketa i šešira za muškarce.

ŠAL OD PRIRODNIH MATERIJALA

Šalovi, koji su izrađeni od prirodnih materijala imaju mnogostruku funkciju. Naročito vuneni šalovi. Jer vuna, kao dobar izolator, zadržava optimalnu temperaturu tela.

Sa neko od vunenih šalova, ne samo da ćete imati originalan modni detalj oko vrata, na leđima, na kaputu, jakni,… već i dobrog saveznika vašeg zdravlja. Ne samo da nas greju kad je hladno, nego i naš stil oblačenja mogu da učine živopisnim i interesantnim.

ŠAL – IDEALAN POKLON ZA SVAKOGA

Šal je jednostavno idealan poklon za svakoga. Dame prosto obožavaju šalove; da se ogrnu njima ili ih obmotaju oko sebe. Šareni, jednobojni, veliki, mali… Svaka žena će biti oduševljena prelepim šalom od prirodnog materijala.

Da bi se zaštitili od zime potrebni su nam i rukavice. U Robnoj kući Shopping Family možete naći rukavice za celu porodicu po vrlo povoljnim cenama.

Tople, kožne, vunene i udobne rukavice za žene osim što greju su i modni detalji.

KAPE, ŠALOVI I RUKAVICE ZA DECU

Zimske dane, ne možemo da zamislimo, a da ne zaštitimo glavu, ručice našeg deteta od hladnoće. Kape, šalovi i rukavice za decu su tada neizbežni.

Podsećamo da će postojeća Robna kuća Shopping Family (u zgradi Vojvođanske banke) i dalje nastaviti sa radom, odnosno Shopping Family će nastaviti da posluje sa dva objekta u centru Zrenjanina.

LOKACIJA

U zgradi Vojvođanske banke

Kralja Aleksandra I Karađorđevića

RADNO VREME

Pon – sub 9 – 21 h

Nedelja 10 – 18 h

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh