I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Shopping Family nudi veliki izbor letnje garderobe za vaše mališane

Tokom letnje sezone deci je potrebna udobna i prijatna odeća. Prilikom kupovine garderobe za decu za letnju sezonu, najvažnije je da materijal od kojeg je odeća napravljena bude prijatan za nošenje, jer se zbog visokih temperatura deca više znoje.

Dobar izbor su pamuk, lan, teksas… Veoma je važno da odeća bude komotna, jer pomaže koži da normalno diše. Za svakog mališana, udobnost je najbitnija, jer ništa ne sme stajati na putu, dok uživaju u igri.

U Robnoj kući Shopping Family možete kupiti kvalitetne pamučne majice različitih veličina, boja i dezena za devojčice i dečake svih uzrasta. Pamučne stvari, kroz koje koža diše, pravi su izbor za vašu decu.

Osim materijala i boje su veoma važne. Naravno za leto se preporučuju svetle boje. Idealan izbor su bela, žuta, roze, zelena, bež, svetlo plava… Vesele i šarene kombinacije spremne su da svakog mališana pretvore u pravog malog šmekera.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Takođe, u Robnoj kući Shopping Family možete naći košulje sa kratkim rukavima i pantalone različitih veličina i boja, za dečake svih uzrasta.

U Robnoj kući Shopping Family takođe možete naći veliki izbor pamučnih majica sa interesantnim printovima za vaše princeze. Za vaše devojčice možete kupiti i teksas suknjice, bermude i tunike, koje se mogu kombinovati sa majicama.

Posetite Robnu kuću Shopping Family u centru grada (Kralja Aleksandra I Karađorđevića) i u zgradi Vojvođanske banke.

RADNO VREME

Pon – sub 9 – 21 h

Nedelja 10 – 18 h

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh