I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Veliki izbor dečijih svečanih modela u Robnoj kući Shopping Family

Ako želite da vaša deca budu obučena sa stilom, sigurno će vas obradovati veliki izbor novih dečijih svečanih modela u Robnoj kući Shopping Family.

Dečija odeća je izrađena od visoko kvalitetnih materijala, a velika pažnja je posvećena najsitnijim detaljima. Nežna i izuzetno lepa kolekcija haljina za devojčice namenjena je svečanim prilikama, poput dečijih rođendana.

Od malih nogu sve devojčice maštaju o tome da postanu prave princeze. Ispunite im tu želju i kupite im prelepe haljine za devojčice u Robnoj kući Shopping Family. Devojčice će se osećati poput pravih princeza u predivnim lepršavim haljinicama ili suknjicama.

Takođe, u Robnoj kući možete naći košulje sa kratkim rukavima i bermudama, različitih veličina i boja, za dečake svih uzrasta.
Kolekcija za decu u Robnoj kući Shopping Family je prepuna funkcionalnih i vrlo povoljnih stvari, koje će klinci obožavati tokom leta. Sve je vrlo udobno, od kvalitetnih materijala i sa odličnim dizajnom i dezenima.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Prelepe sandale, cipelice, patike… deo su ponude Robne kuće Shopping Family. Slatka i praktična dečja obuća iz Robne kuće Shopping Family idealna su za šetnje, svečane porodične proslave…

Kako biste vaše klince i klinceze pripremili za vesele letnje avanture, pogledajte ponudu odeće i obuće u Robnoj kući Shopping Family.

Ako ste u potrazi za dobrom cenom i kvalitetnom odećom i obućem za vaše dete, onda ste na pravom putu.

RADNO VREME
Ponedeljak – subota 8 – 21 h

Nedelja 10 – 18 h

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh