I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Ako želite da zablistate na maturskoj večeri posetite Shopping Family (VIDEO)

Proslava mature jedan je od najradosnijih događaja u životu školaraca, a izbor maturske haljine najlepši zadatak za sve srednjoškolke.


Euforija proslave maturskih večeri polako dostiže vrhunac. Ona je uvek prisutna kada se krene u kupovinu maturske toalete. Da ne biste pogrešili prilikom odabira haljine, potrudite se da model uskladite sa figurom tela. Imajte na umu da je najbolja ona haljina koja vam lepo stoji, a ne ona koja je skupa. Nađite boju koja vam najbolje stoji i oblik koji najbolje ističe vaše atribute. Najbolje su haljine koje su jednostavne – one su uvek najglamuroznije.

Robnoj kući Shopping Family imate veliki izbor maturskih haljina. Ako želite da zablistate na maturskoj večeri, predlažemo da pogledate naše predloge.

HALJINE

Jun je vreme kada se obično organizuju i susreti generacije. Stara generacija će opet biti na jednom mestu, ovog puta sa novim iskustvima, životnim pričama i karijerama.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Dok se neki raduju susretu sa poznatim licima, koja su im pre deceniju – dve pravila društvo u kafiću za vreme časova, drugi su zaokupljeni pitanjem šta obući za tu priliku.

Ako želite da zablistate u večeri kada je zakazan susret generacije, predlažemo da pogledate ponudu Robne kuće Shopping Family.


CIPELE

Za kompletan izgled neophodna je lepa cipela. Shopping Family ima veliki izbor cipela. Ono što je najbitnije je da one budu elegantne i udobne.
Imamo nekoliko predloga za najvažnije veče svake maturantkinje.

TORBE

Uz elegantan outfit slaže se elegantna torbica.

Ove i još mnogo druge torbe možete kupiti u Robnoj kući Shopping Family.

Takođe u Shopping Family možete naći i veliki izbor nakita, potreban za vaš unikatan izgled. Budite svoji, budite unikatni, budite kraljica mature!

RADNO VREME

Ponedeljak – subota 8 – 21 h

Nedelja 9 – 17 h

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh