I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Shopping Day u optici Piljak – sve naočare na popustu 10 – 30 %

Ako vam trebaju naočare ili želite malo da osvežite svoj „look“, sigurni smo da ćete u raznolikoj ponudi u optici Piljak pronaći baš ono što vam treba.

POPUST NA SVE 10 – 30%

– Povodom Shopping Day -a odlučili smo da obradujemo Zrenjanince i ponudimo snižene cene tokom tri dana. Kompletan asortiman, dioptrijske i sunčane naočare, biće snižene 10 – 30 posto od petka do nedelje, odnosno od 15. – 17. novembra – rekao je Vladimir Piljak, optometrista i vlasnik Optike Piljak.

POPUST TRAJE 3 DANA

Najpoželjnije modele naočara pronađite u optici Piljak, koja se nalazi u Aviv parku i to na popustu od 10 – 30% na kompletan asortiman, bez ikakvih ograničenja, na sve vrste plaćanja. Popust se odnosi na sve modele sunčanih i dioptrijskih naočara i važi u petak, subotu i nedelju – 16, 17 i 18. novembra.

Optika Piljak je renomirani prodavač poznatih svetskih brendova kako dioptriskih tako i sunčanih naočara. U ponudi se nalaze i visoko kvalitetna stakla za dioptriske naočare, kao i sočiva, tečnost za sočiva…

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Ono po čemu je Optika Piljak poznata je isključivo kvalitetna izrada naočara, maksimalna korektnost i ljubaznost u odnosu prema svojim korisnicima usluga.
Potrebe ljudi za naočarima za vid iz dana u dan sve više rastu. Živimo u takvom vremenu, gde je skoro nemoguće zamisliti funkcionisanje bez elektronskih uređaja.

To utiče na pogoršanje vida i brži rast dioptrije. Dioprijske naočare više nisu samo sprava, koja može da poboljša ili zaštiti naš vid. Naočare su modni trend, koji se menja svake sezone.

Optika Piljak u svojoj ponudi ima merenje dioptrije sa najnovijim i najmodernijim aparatima, a zahvaljujući individualnom pristupu, za vas će izraditi najzahtevnije dioptrijske naočare za sve generacije.

Takođe, optika Piljak nudi vam veliki izbor sunčanih naočara renomiranih svetskih dizajnera, a mogu ih izraditi i sa vašom dioptrijom.
Ukoliko želite da vidite život drugim i lepšim očima, posetite optiku Piljak i izaberite jedan od mnogobrojnih modela naočara najpoznatijih svetskih brendova na popustu od 10 -30%.

BESPLATNI PREGLEDI

Besplatni pregledi su utorkom, četvrtkom i subotom od 18 h.

 

KONTAKT

Zakazivanje putem telefona 023 310 17 03.

 

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh