I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Shopping day u Aviv Parku: Ove subote popusti do 50% i besplatan autobuski prevoz

Svi ljubitelji dobre kupovine u Zrenjaninu moći će da uživaju, ali i uštede 17. novembra u Aviv Parku kada će se održati manifestacija Shopping day. Od 10 do 22 časa svi kupci imaće šansu da se opreme za predstojeću sezonu jesen/zima i iskoriste odlične popuste koji će u mnogim radnjama biti čak do 50 odsto.

Pored već dobro poznatih brendova od ove jeseni Aviv Park je bogatiji za još pet novih radnji koje su upotpunile postojeće sadržaje, kao i za novi restoran Baccata gde u potpuno drugačijem ambijentu možete iskusiti raznovrsnu ponudu zdrave ishrane.

Pored JYSK-a otvorene su i Fashion store, Opposite, Nefa i Proteini, radnje koje će prilikom Shopping dana svoje kupce obradovati odličnim popustima.

Nove jesenje kolekcije su već stigle i nove radnje spremno dočekuju poklonike dobre kupovine nudeći vaše omiljene brendove po specijalnim, sniženim cenama samo u subotu, 17. novembra – poručuju iz zrenjaninskog Aviv Parka.

Takođe u subotu, u vremenu od 17 do 21 čas, autobusi na linijama 10 i 10a će besplatno prevoziti sve zainteresovane posetioce do Aviv Parka.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Kompletan spisak popusta možete pogledati OVDE.

  • Divider

  • Divider
Na vrh