I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Kafemat

„SFRJ Party“ ove subote u Kafematu

Iako se zvanično ne slavi, 29. novembar će se još dugo „voditi“ kao dan Republike. 72 godine je prošlo od osnivanja stare dobre Savezne Federativne Republike Jugoslavije,i mnogima je taj period ostao u dobrom sećanju.

Slušajući naše roditelje, možemo zakljućiti da su to bila vremena u koja bi se mnogi od njih vrlo brzo vratili.Ekipa Kafemata nastavlja sa odličnim tematskim zabavama, te će nam ove subote dočaraće  duh velike zajedničke države, kada su narodi bili jedinstveni i ljubav vladala na svakom koraku.

kafemat-zrenjanin-sfrj

„Dan Republike je praznik koji i dalje živi. Ambijent kluba će biti takav da naši gosti osete period zlatne Jugoslavije, a naravno tu će biti i neizostavna  pionirska uniforma, koju će nositi naše osoblje. Pozivamo Vas na jedinstvo i radost, druženje i uvek dobro djuskanje. Dočekajmo nekadašnji dan Repubile zajedno“ – poručuju iz Kafemata

 Sjajnu uvertiru za ovaj hepening pružiće nam dobro poznati as naše DJ scene ,a to je DEEMAN iz Bečeja, koji nastupa u petak.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.
Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh