I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • Univer export
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Šest Zrenjaninki podelilo svoje utiske nakon korekcije lica botoksom

Podmlađivanje lica je u prethodnim decenijama prošlo kroz razne faze. Izdvojile su se ona u kojoj se upotrebom kozmetičkih proizvoda na duže staze postižu blagi rezultati, i druga – invazivna, u kojoj se koža lica zateže hirurškim putem a nadoknade volumena rade  ubacivanjem implantata ispod kože. Tek je pojavom dermalnih punila – botoksa i hijaluronskih filera, došlo do prave ekspanzije antiejdžing oblasti. Shvativši da je reč o bezbolnoj, neinvazivnoj i izuzetno efektnoj vrsti estetskih korekcija, sve veći broj žena opredeljivao se za podmlađivanje botoksom i filerima na bazi hijaluronske kiseline. Danas se ova vrsta korekcija smatra potpuno prihvatljivim i svakidašnjim poput intervencija na zubima.

Antiejdžing tretmani uspešno se obavljaju u Stomatološkoj ordinaciji „Medident“ u Zrenjaninu a sve zahvate botoksom i hijaluronom obavlja lekar sa dugogodišnjim iskustvom, specijalista maksilofacijalne hirurgije, Dejan Bakić. Neke od pacijentkinja koje imaju iskustvo sa tretiranjem gornje trećine lica botoksom, podelile su ovih dana svoje iskustvo. Regija čela, zona oko očiju i između obrva prva je na udaru starenja. Tretiranjem vrlo malom količinom botoksa bore se značajno ublažavaju a prirodan izgled lica ne biva zamenjen ’zaleđenim’ izrazom koji nastaje samo kao posledica nedovoljne stručnosti lekara.

„Svaka žena ima vlastitu percepciju lepote i ona ne mora uvek biti usklađena sa današnjim estetskim trendovima. Iako svako od nas ima percepciju svog izgleda to ne znači da nas i okolina percipira na taj način. Pogotovo onda kada dođe do starenja. Starenje uzrokuje želju za povratkom u mladost i nema po meni velikih razlika između farbanja kose, veštačkih zuba i šminkanja od ovih procedura, botoksa, hijalurona, samo što na njih još nismo navikli. U mom slučaju ublažene su bore između obrva, na čelu i oko  očiju. Ovo je moja prva intervencija botoksom. Zahvat nije bio bolan, dr Bakić je u razgovoru otklonio svaku trunku straha koju sam imala a o njegovoj stručnosti sam čula i ranije pa nijednog trenutka nisam posumnjala u pozitivan ishod intervencije. Rezultati su savršeni, ja sam prezadovoljna. Naravno da ovo utiče na samopouzdanje jer od nekih tinejdžerskih dana pa sve do 35 godina ja sam se borila protiv akni i lice mi je uvek bilo slaba tačka i uvek sam doživljavala sažaljive poglede na sebi, pa mi sada svaka pohvala na račun mog lica dodatno prija“, pojasnila nam je Zrenjaninka M. Z.

„Oduvek sam bila veliki protivnik estetskih korekcija na licu. Estetske korekcije sam uvek posmatrala samo iz jednog ugla. Međutim, kada sam posle dugo ubeđivanja saslušala i drugu stranu priče, počela sam da se interesujem. Poželela sam da čujem mišljenje lekara o svim prednostima botoksa, znajući i tada da će odluka biti samo moja. Prve bore sam primetila pre par godina i zaista mi nisu smetale. Bile su mi čak i simpatične. Kada sam shvatila koliko naša koža zapravo trpi, odlučila sam se da probam botoks. Tretirana mi je regija čela i deo lica oko očiju. Rezultati su sjajni! Sve moje bore su nestale a mimika lica je u potpunosti očuvana, što mi je jako važno. Izgledam odmorno i sveže – ne koristim ništa više za negu lica osim kreme za hidrataciju. Planiram da tretman botoksom ubuduće radim jednom godišnje jer je to sasvim dovoljno ako počnete na vreme. Mislim da je za moju odluku bilo ključno poverenje. U doktora sam od početka imala poverenje jer je iskren i raspoložen da odgovori na sva pitanja i nedoumice“, rekla je S. B. (27)

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

„Pre intervencije botoksom bila sam vrlo skeptična po pitanju estetskih korekcija, posebno na licu. Nisam verovala da razultati mogu biti da budu prirodni. Na ovu intervenciju sam se odlučila prevashodno jer imam poverenje u dr Bakića i zbog toga što sam se pre odluke lično uverila u rezultate pojedinih korekcija. Bila sam pozitivno iznenađena i oduševljena. U mom slučaju je tretirana gornja trećina lica – ispravljene su bore na čelu, oko očiju i mrštilice kod korena nosa. Više se ne mrštim, a izraz mog lica izgleda potpuno prirodno. Celo lice je osveženo. Intervencija je praktično bezbolna, dr Bakić je vrlo pažljiv i stručan. Ponoviću tretman sigurno, onda kada to bude potrebno. Svima bih preporučila ovu vrstu estetskih korekcija jer su rezultati zagarantovani“, kaže D. I. u razgovoru za naš portal.

„Ovo je prvi put da radim neku korekciju na sebi. Tretirane regije su čelo, bore oko očiju i između obrva. Odabrala sam ordinaciju „Medident“ zbog dr Bakića koji je opravdao moje poverenje. Tretman je bezbolan i veoma uspešan. Ovo nisam radila u cilju većeg samopouzdanja. Prosto je normalno da žene danas rade na sebi. Čitaocima bih preporučila da odaberu stručnog lekara a ne priučene osobe jer je to najvažniji korak kako ne bi imali neželjene posledice i kontraefekte kao što u poslednje vreme viđamo u medijima“, bila je iskrena S. M. (57)

„Estetske korekcije su nešto što je danas sasvim uobičajeno. Lično nisam pristalica hirurških zahvata ukoliko nisu zdravstveno opravdani. Nehirurške intervencije poput ovih koje se rade botoksom, sada omogućuju da se vrlo jednostavno ublaže postojeće bore i spreči pojava novih. Za tretman botoksom sam se odlučila jer sam imala izražene mimične bore na čelu. Tretman je bio potpuno bezbolan, a dr Bakić je u potpunosti ispunio moja očekivanja. Bore su ublažene, gotovo su nestale a lice je dobilo svež izgled. S obzirom na to da sam veoma zadovoljna rezultatima, radiću ovu vrstu korekcija i ubuduće“, poručila je A. K. (32)

„Ko god ima problem i može sebi da priušti estetsku korekciju, a da je u granicama lepog, zašto da to i ne uradi? Ni u čemu ne treba preterivati. Suočila sam se sa prvim znacima starenja na licu i poželela da otkrijem kako to može da se ublaži. Poverenje sam pružila proverenim lekarima ordinacije „Medident“ gde mi je tretiran azona čela, između obrva i u spoljnim uglovima očiju. Apsolutno nikakav bol nisam osetila. Na mestu uboda osetila sam samo blagu neprijatnost i to je sve. U dr Dejana Bakića imam poverenje, on je izuzetan stručnjak i lekar sa pravim pristupom pacijentu. Rezultati su odlični – lice se postepeno zatezalo i sada izgleda vrlo lepo i priodno, što mi je veoma važno. Primetno je da je lice podmlađeno. Zadovoljnija sam, nemam potrebu za šminkanjem, baš se dobro osećam. Moja okolina je primetila da se „nešto promenilo“, ali ne mogu da definišu šta konkretno :). Zaključila bih da je potrebno više pričati u javnosti na temu botoksa, jer se i dalje o tome govori u negativnom kontekstu, u smislu preterivanja. Zapravo nije tako. U mom slučaju, nakon intervencije, i utisci onih nepoverljivih bili su odlični“, naglasila je M. A. (37)

Na zahtev sagovornica, u tekstu se navode inicijali. Imena i prezimena poznata su redakciji

 

Stomatološka ordinacija „MEDIDENT“ nalazi se u Ulici Save Tekelije 44 (Zrenjanin)

065/209-7567

Radno vreme ordinacije: ponedeljak – petak dvokratno: od 9 do 13 i od 16 do 20h

U dogovoru sa lekarima moguće je zakazati pregled ili intervenciju i vikendom

 

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh