I love Zrenjanin portal

  • 3D gradjevinska kuca
  • Kuća zdravlja
Marketing Zrenjanin

Još jedna uspešna zrenjaninska firma lansirala svoju online prodavnicu

Naš grad je konačno dobio kvalitetnu internet prodavnicu, ako govorimo o segmentu računara i računarske opreme. U pitanju je online šop koji dolazi ispred nama već dobro poznate, zrenjaninske firme MKračunari na adresi www.mkracunari.com.

 

– Želja nam je da naši mnogobrojni kupci, brzo i lako mogu da obavljaju kupovinu iz naše ponude i preko interneta. Jednostavno dodavanje proizvoda u korpu u okviru naše internet prodavnice olakšaće kupovinu računara i računarskih komponenti, a sve poručeno stiže u roku od 24 časa, ističu u ovoj firmi.

Ono što na prvi mah karakteriše ovu internet prodavnicu su svakako preglednost i elementi modernog dizajna, funkcionalna korpa, akcijske ponude, popusti i filteri za kategorisanje artikala koji ubrzavaju odabir željenog proizvoda.

Trenutno je aktuelna akcija od čak 40% popusta na tablet GoClever 785 koji uz promocioni kod možete kupiti po ceni od 5994din.

Posetili smo lično prodavnicu MKračunari i prijatno se iznenadili. Prodavnica ima veliku ponudu laptop računara, tableta i gejmerske opreme, a od ostalih prodavnica u gradu razlikuje ih činjenica da se veliki deo ponude nalazi na lageru.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Videli smo uređaje od jeftinijih “kineskih” do dobro poznatih brendova Asus, Acer, Samsung, Dell, A4Tech Bloody serija i još mnogo toga.

Iz ove prodavnice stižu preporuke na poznate i renomirane brendove, ali se naglašava da je domaći proizvod Tesla Tablet u rangu sa njima, a cenovno dosta ispod.

Ovih dana izašao je nov model TTL7 u beloj boji sa 2GB radne memorije.

mk racunari2

SERVIS RAČUNARA

– Imamo dobru podršku za sve nezgode koje se često dešavaju. Najčešći servisi su zamena lcd display-a, zamena usb konektora, instalacije antivirusa i još mnogo toga.

Naglašavaju da je bitno i redovno čistiti laptop od prašine kako ne bi došlo do pregrevanja.

MKračunari redovno putem svoje fejsbuk stranice na adresi www.facebook.com/MKracunari objavljuju akcije i popuste.

Sve što vam treba u vezi sa računarima sigurno ćete naći u MKračunari radnji Saveznička 8, 023/515-688, 023/53-54-00 ili na www.mkracunari.com

mk racunari3

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh