I love Zrenjanin portal

  • Univer export
  • Pozorište Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Savet: Kako sprečiti najčešći kvar na mobilnom telefonu

Kako su kvarovi pametnih uređaja postali deo svakodnevnice mnogih Zrenjaninaca, često se postavljaju pitanja kako preduprediti dolazak u takve situacije.

Iz tog razloga, pitali smo stručnjake iz servisa SK Mobile koji su to najčešći kvarovi pametnih uređaja i kako da ih sprečimo.

Ono što definitivno najčešći kvar, ako izuzmemo fizička oštećenja (lom) prilikom pada uređaja, svakako jesu slabe ili pokvarene baterije i loši konektori za punjenje baterije, poručili su iz servisa SK Mobile.

Kako sprečiti kvar baterije na pametnom uređaju

Iz pomemutog servisa navode da je najvažnije da se za punjenje telefona koriste kvalitetni kablovi i da je to najbolje rešenje za ovaj problem.

Svi trebamo da budemo svesni da korišćenjem loših kablova izlažemo naše telefone riziku da im se baterija pokvari, te savetujemo da se uvek uzimaju kvalitetni kablovi proverenih proizvođača, dodali su.

U servisu SK Mobile do kraja februara aktuelna je akcija od 20% popusta na zamenu baterije, a pored toga baterije i punjače pomenuti servis daje garanciju.

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

Servis ˝SK Mobile˝  nalazi se u Gimnazijskoj 6:

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh