I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

Sertifikat i izveštaji za prvu generaciju Mentalne aritmetike SuanPan

Prva generacija zrenjaninskih mališana koji su pohađali obrazovno-razvojni program Mentalna aritmetika SuanPan uspešno je završila osnovni kurs.

Predstavnici Centra za edukaciju „Big Ben“ uručili su im sertifikate i zahvalili se za trud i zalaganje koje su pokazali prethodnih meseci.

big-ben-zrenjanin

-Izuzetno nam je drago što je prva generacija đaka, ali i njihovih roditelja, u punom smislu shvatila sve prednosti ovog programa. Prevazišli smo očekivane rezultate čemu svedoče izjave roditelja i nasmejana lica naših đaka punih samopouzdanja, istakla je Ljubica Kovačević, osnivač Centra za edukaciju „Big Ben“.

big-ben

Predavači Centra za edukaciju „Big Ben“

big-ben-zrenjanin1

Program mentalne aritmetike SuanPan predstvlja izvođenje računskih operacija (sabiranje, oduzimanje, množenje i deljenje), koji počinje istovremenom primenom abakusa (računaljke) i auditivnog treninga, sledi mentalno usvajanje i postavljanje abakusa u mislima, što dovodi do misaonog izvođenja računskih operacija bez mogućnosti greške i to za vrlo kratko vreme.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Napredak se ogleda u svim sferama života – mališani postaju brži i bolji u svemu što rade, samopouzdanje im jača, postaju inicijativniji i lakše se socijalizuju. Jednom usvojen metod nikad se ne zaboravlja, a oformljene nervne sinapse ostaju za ceo život.

JAVNO PREDSTAVLJANJE MENTALNE ARITMETIKE SUANPAN

Još u toku pohađanja kursa prve generacije, Centru „Big Ben“ javljali su se roditelji za dodatne informacije, sa željom mda čuju kako ovaj program poboljšava mentalni razvoj dece. Iz tog razloga u predstojećoj nedelji organizovaće se dva javna predstavljanja:

MZ Bagljaš (čitaonica), ponedeljak 19.9.2016 u 19h
MZ dositej Obradović (mala sala), utorak 20.9.2016 u 19h

Predavači će predstaviti program i odgovarati na sa pitanja zainteresovane dece i roditelja.

suanpan

Informacije o početku novog kursa mogu se dobiti i ličnim dolaskom u prostorije centra, u naselju 4. juli 22, ili pozivanjem brojeva 023/545-298 i 069/155-61-62.

Detaljne informacije o Mentalnoj aritmetici SuanPan pročitajte OVDE

Posetite i stranicu Big ben Mentalna aritmetika SuanPan na Fejsbuku OVDE

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh