I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Marketing Zrenjanin

Septembar u „Opel Ćircomu“ : Vozi, servisiraj i uštedi

Prodajni i servisni centar „Opel Ćircom“ ponudio je odlične uslove za prodaju novih i servisiranje Opelovih vozila starijih od 2 godine. Cena kompletnog servisa za ta vozila, sada košta 5.700 dinara, a otvorena je i mogućnost plaćanja na rate.

„Period nakon godišnjih odmora i početka školske godine finansijski iscrpi porodične budžete, i iz tog razloga smo rešili da vlasnicima Opel vozila olakšamo održavanje vozila kroz više segmenata. Pripremili smo servisne i prodajne akcije kako bi svi vlasnici i ljubitelji Opel vozila u narednom periodu imali podjednake pogodnosti“, poručili su iz „Opel Ćirkoma“.

VELIKA SERVISNA AKCIJA

Za Opel vozila starija od 2 godine „Opel Ćircom“ nudi odlične uslove za kompletan servis – kontrolu vozila, zamenu ulja i svih filtera, po ceni od 5700 dinara. Otvorena je mogućnost plaćanja na rate u zavisnost od iznosa usluge.

Vlasnici Opel vozila dobijaju fiskalni račun sa kojim do kraja septembra mogu učestvovati u velikoj „Opel Ćircom“ nagradnoj igri i osvojiti vikend na Zlatiboru za 4 osobe.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

ServisnaakcijaSeptembar

ISKORISTITE POPUST NA OPEL ANTIFRIZ

Originalni „Opel“ antifriz od 1l trenutno se može kupiti po ceni od 395 umesto dosadašnjih 555 dinara. U „Ćircomu“ napominju da cena sa popustom važi ukoliko se zamena antifriza vrši u njihovom servisu. Dodatna pogodnost za sve vozače jeste BESPLATNA kontrola antifriza prilikom svakog redovnog servisiranja vozila.

PREDSAJAMSKA AKCIJA U AUTO SALONU „OPEL ĆIRCOM“

Period pred sajam prilika je da oni koji planiraju kupovinu vozila, učine to po cenama s popustom. Veliki broj atraktivnih „Opel“ modela mogu se do kraja septembra kupiti sa izuzetnim pogodnostima i uštedom do 3174. evra. Svi modeli mogu se pogledati u auto salonu „Opel Ćicom“ u industrijskoj zoni Jugoistok, a isporuka vozila je – odmah.

EKONOMIČNOST – VOZILA NA GAS

„Opel“ je po;etkom septembra obradovao vozače koji preferiraju vožnju automobila na gas, informacijom da je počela prodaja automobila sa fabrički ugrađenim gasnim uređajima. Vozilo kupljeno sa gasom zadržava fabričku garanciju.

CorsanaGAS

KUPOVINA VOZILA BEZ UČEŠĆA

Pravna lica, preduzetnici i registrovana poljoprivredna gazdinstva imaju mogućnost kupovine novih „Opel“ vozila bez učešća, bez kasko osiguranja i bez troškova obrade podataka ukoliko finansiraju kupovinu putem „ProCredit Leasinga“, kažu u zrenjaninskom „Opel “ centru.

CircomProCreditLSeptembar

Dodatne informacije o prodajnim i servisnim akcijama :

Prodaja vozila    023 315 00 00 / 062 24 19 23

Servis                       023 315 00 07 / 062 24 19 28

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh