I love Zrenjanin portal

  • Aviv park Zrenjanin
  • Ultra Caffe
Globo Tours

Segedin i Morahalom : šoping tura za samo 1250 dinara

Morahalom – mali grad u Mađarskoj koji se dinamično razvija, nalazi se na 20 km od granice sa Srbijom i ima oko 5700 stanovnika.  Banja Eržebet u Morahalomu sa svojih 13 bazena, sa lečilištem i wellness uslugama, infra i finskom saunom, i povoljnim cenama cele godine očekuje svoje goste.

Voda koja stiže sa dubine od 660 metara topla je 39.5 stepeni Celzijusovih, sadrži alkali hloride i jod i služi za  lečenje oboljenja kičme, reume mišića i lečenje ginekoloških problema. Ukupna površina bazena dostiže 2200 m2. Lekoviti bazeni pune se isključivo lekovitom vodom bez dodavanja hemikalija. Bazene čine privlačnim ugrađene  hidromasaže za ramena i leđa, a pored toga tuš i vodopadi sa raznim elementima.

Banja pruža mogućnost zabave, uživanja i dobrog provoda za sve uzraste, a za dobru hranu brine čarda koja se nalazi u sastavu banjskog kompleksa.

Morahalom izlet

Segedin –  najsunčaniji grad Mađarske, nalazi se svega 18 km od banje Morahalom. Sa svojim novootvorenim tržnim centrom ARKAD (H&M,C&A,ZARA, TOM TILOR,LEVI’S,MARKS&SPENCER…) predstavlja veoma privlačnu destinaciju za one koji žele dobar šoping

Svakoga dana objavljujemo nove video vesti i reportaže iz Zrenjanina na našem Youtube kanalu, prijavite se.

segedin

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak iz Zrenjanina u 6 časova sa stare pijace, u ulici Miroslava Tirša.  Nastavak putovanja ka Segedinu sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i potrebnim pauzama. Sledi dolazak u Segedin, a zatim i slobodno vreme za šoping u tržnom centru „Arkad“ ili odlazak u pešačku turu kroz centar koji je udaljen nekoliko stotina metara.

Nakon Segedina, kreće se u polazak ka Morahalomu i dolazak u banju Eržebet. Boravak u banjskom kompleksu, koji podrazumeva kupanje u  zatvorenim bazenima, jakuzzi bazenima, korišćenje saune, parnog kupatila, sobe za odmor… Boravak u banji traje do  19h. Dolazak u kasnim večernjim časovima na mesto polaska, u Zrenjanin.

CENA ARANŽMANA

1.250,00 dinara

Polazak : 8.12.2013

Više informacija u agenciji ‘’GLOBO TOURS’’

Bulevar Milutina Milankovića bb, Zrenjanin

(na magistrali preko puta caffe “Papagaj“)

tel/fax: 023.510.427

Prijavite se na mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl prijavi se na newsletter.
  • Divider

  • Divider
Na vrh