I love Zrenjanin portal

  • Zr oglasi
  • 3D gradjevinska kuca
  • Harmonija Zrenjanin
Globo Tours

Segedin i Morahalom : šoping tura za samo 1250 dinara

Morahalom – mali grad u Mađarskoj koji se dinamično razvija, nalazi se na 20 km od granice sa Srbijom i ima oko 5700 stanovnika.  Banja Eržebet u Morahalomu sa svojih 13 bazena, sa lečilištem i wellness uslugama, infra i finskom saunom, i povoljnim cenama cele godine očekuje svoje goste.

Voda koja stiže sa dubine od 660 metara topla je 39.5 stepeni Celzijusovih, sadrži alkali hloride i jod i služi za  lečenje oboljenja kičme, reume mišića i lečenje ginekoloških problema. Ukupna površina bazena dostiže 2200 m2. Lekoviti bazeni pune se isključivo lekovitom vodom bez dodavanja hemikalija. Bazene čine privlačnim ugrađene  hidromasaže za ramena i leđa, a pored toga tuš i vodopadi sa raznim elementima.

Banja pruža mogućnost zabave, uživanja i dobrog provoda za sve uzraste, a za dobru hranu brine čarda koja se nalazi u sastavu banjskog kompleksa.

Morahalom izlet

Segedin –  najsunčaniji grad Mađarske, nalazi se svega 18 km od banje Morahalom. Sa svojim novootvorenim tržnim centrom ARKAD (H&M,C&A,ZARA, TOM TILOR,LEVI’S,MARKS&SPENCER…) predstavlja veoma privlačnu destinaciju za one koji žele dobar šoping

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

segedin

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak iz Zrenjanina u 6 časova sa stare pijace, u ulici Miroslava Tirša.  Nastavak putovanja ka Segedinu sa usputnim zadržavanjima na graničnim prelazima i potrebnim pauzama. Sledi dolazak u Segedin, a zatim i slobodno vreme za šoping u tržnom centru „Arkad“ ili odlazak u pešačku turu kroz centar koji je udaljen nekoliko stotina metara.

Nakon Segedina, kreće se u polazak ka Morahalomu i dolazak u banju Eržebet. Boravak u banjskom kompleksu, koji podrazumeva kupanje u  zatvorenim bazenima, jakuzzi bazenima, korišćenje saune, parnog kupatila, sobe za odmor… Boravak u banji traje do  19h. Dolazak u kasnim večernjim časovima na mesto polaska, u Zrenjanin.

CENA ARANŽMANA

1.250,00 dinara

Polazak : 8.12.2013

Više informacija u agenciji ‘’GLOBO TOURS’’

Bulevar Milutina Milankovića bb, Zrenjanin

(na magistrali preko puta caffe “Papagaj“)

tel/fax: 023.510.427

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh