I love Zrenjanin portal

  • Nexe
  • Univer export
  • Ultra Caffe
Marketing Zrenjanin

SBB nastavlja sa investicijama u Srbiji: Počinje digitalizacija Zrenjanina

SBB nastavlja sa investicijama u Srbiji: Počinje digitalizacija Zrenjanina

01.03.2021. godine  SBB kompanija nastavlja da širi svoju GIGA mrežu i započinje besplatnu digitalizaciju Zrenjanina.

Zrenjanincima koji koriste SBB usluge, bez dodatnih troškova, nakon završene digitalizacije biće dostupni digitalna televizija na do tri uređaja uz visok kvalitet slike i zvuka. Digitalizacija omogućava i super brzi internet do čak 1Gbps uz Giga dodatak, još veću stabilnost servisa i druge napredne funkcije.

Brzine interneta će se u EON paketima nakon završetka digitalizacije povećati automatski: u EON Light paketu sa 75 na 150, u EON Full paketu sa 150 na 250, a u EON Premium paketu sa 300 na 500 megabita po sekundi. Korisnici Premium paketa u digitalizovanim gradovima, uz Giga dodatak mogu da uživaju u brzinama interneta do 1 Gbps.

Dopunite kućni bužet, prodajte stvari koje vam ne trebaju, postavite besplatan ZR oglas već danas.

Posle Beograda, Novog Sada, Subotice, Gornjeg Milanovca, Pančeva, Kragujevca, Paraćina i Niša, ove godine SBB je započeo digitalizaciju Sombora, Valjeva i Leskovca, a sada i Zrenjanina koji će nakon završenog procesa digitalizacije, postati novi GIGA grad.

Tokom protekle tri godine SBB je, u okviru petogodišnjeg plana investicija vrednog 300 miliona evra, unapredio brzine interneta u osam gradova i digitalizovao više od 80% svojih korisnika.

EON paketi za vrhunsko TV iskustvo

Za potpuni doživljaj digitalne televizije probajte EON pakete koji pružaju napredno iskustvo personalizovane televizije, EON Kids profil, gledanje TV sadržaja do 7 dana unazad na svim kanalima, započinjanje gledanja sadržaja na jednom, a nastavak na drugom uređaju- televizoru, mobilnom telefonu, tabletu ili računaru, Video klub sa preko 18.000 atraktivnih naslova, internet i telefoniju.

Za više infromacija posetite sajt sbb.rs, najbližu SBB poslovnicu ili pozovite Kontakt centar na 19900.

Prijavite se na našu mejling listu i besplatno jednom nedeljno stizaće Vam najvažnije vesti na mejl
  • Divider

  • Divider
Na vrh